Home / EKONOMIKA / Trendy a teplé dámske oblečenie na zimu – naše tipy

Trendy a teplé dámske oblečenie na zimu – naše tipy

V tejto bláznivej dobe pandémie korona vírusu veru nezaškodí, ak si doprajeme zdravotnú prechádzku v prírode a posilníme imunitu.

Netreba ale podceňovať oblečenie a ak nechcete riskovať prechladnutie, dbajte na to, aby ste z domu vždy odchádzali dokonale vyzbrojené do nečasu. Studené mesiace vám otvárajú nové možnosti kreatívneho vyskladania outfitov, takže môžete smelo ukázať váš vycibrený vkus dômyselným výberom zaujímavých kúskov a zároveň si upevniť zdravie.

Fyzika v praxi – triky pre zimné obliekanie

Dámske oblečenie v zime nemusí byť objemné, stále môžete vyzerať ako super šik dáma. Píšte si: kľúčom k teplému trendy obliekaniu v zime je rozumné vrstvenie viac kusov voľnejšieho a tenšieho oblečenia. Vzduch cirkulujúci medzi jednotlivými vrstvami zabezpečí, že nebudete mrznúť. Magickou ingredienciou pri vrstvení je termoizolačná spodná vrstva, ktorá je dôležitá najmä pri športových aktivitách.

Využite optické triky a vrchnú vrstvu oblečenia si vyberajte v tmavších farbách, aby ste si zoštíhlili postavu. Nohavice si ešte zastrčte do topánok a podľa odborníkov sa snažte nehnať sa ani do opačných extrémov – naobliekať sa tak, že sa prehrejete a spotíte.

Správny materiál dokáže zázraky

Čaká vás lyžovačka alebo zimná horská turistika? Potrebujete poriadnu výbavu! Ak sa spotíte, pocit chladu na seba nenechá dlho čakať. Vlhkosť treba od tela odvádzať výberom priedušných materiálov a funkčných odevov.

Na pochôdzky do mesta sa bude hodiť hrejivý vlnený kabát. Vyššia cena väčšinou stojí za služby, aké od neho môžete očakávať. Vlna má výborné termoregulačné vlastnosti a s kašmírom vie zabezpečiť príjemný tepelný komfort. Dámy uprednostňujúce mestskú, ležérnu módu môžu vyskúšať páperovú bundu alebo poriadne zateplenú parku s kapucňou lemovanou kožušinu. Nezabúdajte na nohy – do topánok si obúvajte vlnené ponožky.

Dámske svetre – univerzálny a pohodlný kúsok

Von je práve perfektný čas na zababušenie sa do hrejivého svetra. Z toľkého množstva rôznych prevedení si určite nájdete top možnosť pre vaše potreby. Máte peknú, ženskú postavu? Vyskúšajte obtiahnuté pletené rolákové šaty! Čierna farba je zárukou elegancie a trošku väčšia veľkosť vám umožní si skryť dlane do dlhšieho rukáva, aby vás neoziabalo. Rolák je výborný i ako domáce oblečenie.

Čo tak tento rok dať prednosť huňatým, nadýchaným vintage svetrom? Nájsť si zaujímavý vzor nebude problém – populárny je napríklad vianočný motív. Použite filter a vyberajte z produktov skladom podľa vhodnej kategórie: https://answear.sk/k/ona/oblecenie/svetre

Štýlové doplnky

Darmo budete mať najteplejší kabát, ak vám omŕzajú ruky alebo je vám zima na hlavu. Aj také detaily veľmi značne ovplyvňujú našu pohodu a okrem toho, výrazne dotvárajú výsledný dojem z outfitu. Praktické dámske šály, šatky, čiapky a rukavice sú podľa odborníkov do týchto dní nevyhnutné. Všetky kategórie na Answear.sk máme plné atraktívnych kúskov, stačí si zobraziť produkty skladom a vybrať veľkosť. Príjemná cena za kvalitný tovar a možnosť dopravy zadarmo je pre nás samozrejmosť.

pr.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prijímanie vysokokvalifikovaných zamestnancov z cudziny sa zjednoduší, vychádza to z novely zákona

Novela zákona o pobyte cudzincov sa posúva do druhého čítania.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *