Home / POLITIKA / TV JOJ nám včera „hranovito“ opäť dokázala, že Kiska je pre nich chránenec!

TV JOJ nám včera „hranovito“ opäť dokázala, že Kiska je pre nich chránenec!

Ešte za prezidentovania Kisku sme boli svedkami toho, ako JOJ-ka robila Kiskovi propagandu – teda PR. Keď si niekde nepodstatne  významovo uľavil, tak sme sa to dozvedeli práve v spravodajstve iba v tejto televízii.

Rovnako dostával pridanú hodnotu aj počas volebnej kampane. A naplno sa to prejavilo aj vo včerajšej diskusnej relácii Na hrane.
To, že sa „moderátor“ Magušin hneď v úvode svojej kariéry zaradil medzi takých neobjektívnych a na koalíciu nabrúsených moderátorov diskusií ako Závodský, Dolinský, Makara či Jančkárová nebude náhoda. Možno aj ich, spolu s redaktormi “svätopravdivého“ trojuholníka Denník N, SME a aktuality.sk. bude čakať odmena v rezidencii veľvyslankyne USA za nadprácu, ktorou prispeli k potopeniu koalície, ako asi v nedeľu Soltésza.
Magušin má však o negatívny primát navyše. A včera to flagrantne aj dokumentoval. Najskôr sa opýtal, či Matovičovi neprekážajú Sulíkové „Kočneroraňajky“, po odpovedi nasledovala otázka na Kollára a jeho kamarátstvo s mafiánmi i Kočnerom. Ani to Matovičovi zrazu neprekážalo. A tak som čakal a určite nie iba ja, že sa opýta na jediného, ktorý je zo štvorlístka trestne stíhaný – na Kisku. No čakali sme márne. Otázka na temnú minulosť tohto indivídua z úst „objektívneho“ Magušina neprišla. A to ešte pred rokom Matovič tvrdil, že Kiska patrí do väzenia, no a dnes s ním skladá štvorkoalíciu. Veľmi zaujímavý postoj a „objektivita“ možného budúceho premiéra, ktorý chce urobiť na Slovensku zmenu. Ako sa včera vyjadril, tak minulosť hoďme do koša, pozerajme na budúcnosť. Naozaj to takto chcete ako budúci možný premiér? O čom potom boli tie reči o trestaní za prečiny z minulosti pre všetkých, na čom ste postavili svoju kampaň???
No to nebolo všetko. Na rad prišli divácke otázky. Strihač ich posunul na obrazovku a štvrtá v poradí pri druhom vstrihu otázok bola práve smerovaná na kriminálne činy popradského elementa. Divák Mário sa na portáli slido.com opýtal: „Pán Matovič, v minulosti ste považovali A.Kisku, predsedu strany Za Ľudí a bývalého prezidenta za pozemkového podvodníka a úžerníka. Teraz Vám to neprekáža?“ Určite som ju nečítal sám. Ale Magušin ju opäť zahral mimo reláciu. Prečítal prvé tri a hneď po nich prešiel na uličné otázky. Magušin povedal, že ďalšie divácke otázky bude klásť na internetovom vysielaní relácie. Neviem, či mu ju položil. Nesledujem televízne relácie v počítači, určite ani väčšina divákov, možno sa niekto vyjadrí v diskusii, kto videl pokračovanie relácie Na hrane, či moderátor Magušin spomínanú otázku položil. Ale skôr neverím, ako verím, pretože predsa nebude útočiť na chránenú zverinu JOJ-ky. Nuž, objektivita má mnoho podôb, rovnako ako demokracia. Asi to bude s Kiskom dovtedy, pokým súdy nevyrieknu odsudzujúce rozsudky. Ďakujem za objektívnu nadprácu Magušinovi, ako aj vedeniu TV JOJ, ktoré nastúpili tento zaujímavý anjelský kurz. Ešteže včera v Novinách TV JOJ informovali, že polícia začala trestné stíhanie v prípade zverejnených videí o Kiskovi. V prvom prípade za prečin ohovárania a v druhom prípade za porušenie dôvernosti ústneho prejavu a iného prejavu osobnej povahy (Čo už len tí „Rusi“ v polícii a na prokuratúre nevymyslia!!! A čo nahrávania Matoviča, Kočnera, Trnku a ďalších??? – v tomto prípade to bolo v poriadku, lebo smerovali proti vládnym stranám???), ale nie za podstatu kupovania kradnutých pozemkov a prepisovania a teda falšovania dátumov predtým už uzatvorených zmlúv!!! Veď to je scestné! To sa mi naozaj asi zdá a určite aj Vám. Celé Slovensko videlo videá, ktoré vo verejnom záujme niekto uverejnil na internete, aby oboznámil ľudí, aký „falšák“ sa uchádza o ich priazeň vo voľbách.
Pavel Jacz

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ťažká dilema Petra Pellegriniho

Blížia sa prezidentské voľby a podľa prieskumov verejnej mienky má Pellegrini veľkú šancu, že v …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *