Home / šport / Futbal / Ondrej Duda vraj odíde z Herthy Berlín na hosťovanie do tímu anglickej Premier League

Ondrej Duda vraj odíde z Herthy Berlín na hosťovanie do tímu anglickej Premier League

9.1.2020 (Webnoviny.sk) – Hosťovanie v anglickom klube Norwich City bez možnosti uplatnenia opcie na trvalý prestup. Také bude podľa webu tagesspiegel.de riešenie situácie slovenského futbalového stredopoliara Ondreja Dudu v nemeckej Herthe Berlín.

Dvadsaťpäťročný rodák zo Sniny sa v mužstve „starej dámy“ neteší priazni trénera Jürgena Klinsmanna. Po jeho príchode od konca novembra nastúpil v jedinom zápase a pred niekoľkými dňami sa verejne posťažoval, že uvažuje o zmene pôsobiska v zimnom prestupovom termíne.

Nemecké médiá spočiatku špekulovali, že ofenzívny univerzál by mohol zakotviť vo Fortune Düsseldorf, no napokon z toho podľa všetkého bude účastník anglickej Premier League. V nej sa Norwich City momentálne nachádza na poslednom mieste s mankom siedmich bodov na prvú priečku nad čiarou zostupu.

Duda prišiel do Berlína z Legie Varšava v lete 2016. V úvodnej sezóne v Herthe toho veľa nenahral, limitovali ho totiž zranenia. V I. bundeslige v ročníku 2016/2017 absolvoval iba tri súboje.

V ďalšej sezóne to bolo z pohľadu počtu štartov lepšie, na jeho konto pribudlo 17 ligových zápasov s jedným gólom. Zatiaľ posledná sezóna bola pre Dudu najvydarenejšia – v 32 bundesligových stretnutiach zaznamenal 11 gólov a na ďalších šiestich sa podieľal prihrávkami.

Viac k témam: Bundesliga, I. bundesliga, Premier League
Zdroj: Webnoviny.sk – Ondrej Duda vraj odíde z Herthy Berlín na hosťovanie do tímu anglickej Premier League © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vladimír Weiss starší by rád pokračoval ako kouč Slovana, pozitívne sa vyjadril aj šéf klubu

Generálny riaditeľ Slovana Bratislava Ivan Kmotrík mladší povedal, že si nevie predstaviť iného trénera na lavičke klubu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *