Home / POLITIKA / Som MAFIÁn! Čo si to dovoľujete občan KISKA? Som občan mafiánskeho štátu – Slovenskej republiky

Som MAFIÁn! Čo si to dovoľujete občan KISKA? Som občan mafiánskeho štátu – Slovenskej republiky

Mafián – toto pomenovanie platí pre všetkých obyvateľov Slovenska, aj pre každého úradníka, aj pre každého funkcionára, aj pre každého ústavného činiteľa, aj pre každého bezdomovca, aj pre každého robotníka, aj pre každého študenta i dôchodcu a teda pre každého, kto býva v stredoeurópskej krajine zvanej Slovensko.

Je nás skoro 5,5 milióna mafiánov. Donedávna to tvrdil ešte ako prezident aj v zahraničí, kde Slovensko ohováral, na ktorého sa vzťahovala imunita. Dnes to vraví ako občan, ktorý môže byť podozrivý z nekalej činnosti so zbraňami ako poľovník v Stredoafrickej republike ( Prečo sa tejto veci nevenuje Investigatívne centrum Jána Kuciaka, DenníkN, SME, i aktuality.sk ???) – daňový kriminálnik, ktorý chcel nekalo obrať zubára o pozemok a predovšetkým občan mafián Andrej Kiska o všetkých občanoch Slovenska, teda aj sám o sebe.

Je mi jedno, že Kiska uráža sám seba, ale že uráža aj všetkých ostatných Slovenských občanov a najmä mňa, mi nie je jedno. Dnes už občan Kiska nepožíva imunitu, preto je aj trestne zodpovedný za všetko, čo povie na verejnosti. A včera to, že sme mafiánsky štát, takže všetci občania Slovenskej republiky sú mafiáni, zopakoval v relácii Na telo. Povedal to aj na nedávnej tlačovke, keď sa vyjadroval k svojmu obvineniu z daňových podvodov.

To znamená pán generálny prokurátor Čižnár, že podľa občana Andreja Kisku ste vďaka šíreniu poplašnej správy aj Vy obyčajný mafián. Necháte sa takto častovať prívlastkami, ako aj Váš predchodca Trnka od Kočnera? Nezasiahnete aj v záujme všetkých občanov Slovenska, aby ich takýto človek neurážal? Proti označeniu policajná mafia sa už ohradil policajný prezident Lučanský.

Obyčajný občan Kiska,

„Vyprosujem si od Vás takéto urážky. V živote som nič neukradol, nie som v žiadnej mafiánskej skupine, neobral som o pozemok s pomocou pozemkovej mafie nikoho, nepodvádzal som štát o dane ako Vy a neožobračil som slovenských občanov a teda nezbohatol som na ich úkor, ako Vy! Ani veľká väčšina Slovákov sa nesprávala takým nekalým spôsobom ako Vy! Ako sa vôbec opovažujete o celej našej krajine na verejnosti povedať, že sme mafiáni? Viem, že je tu veľa skupín a jedincov, ktorí sa obohacujú na úkor nás všetkých, ale to Vás ešte neoprávňuje povedať o celom Slovensku, že je to mafiánsky štát. Naozaj si myslíte, že môžete na Slovákov nakydať samé hnoje? Čo si to dovoľujete občan Kiska???

Ak sa Vám na Slovensku nepáči, nič ľahšie neexistuje. Kontakty na čerpacej stanici v USA máte a môžete ísť opäť upratovať a poriadne zarobíte, pretože si majiteľ čerpacej stanice určite urobí na Váš úkor veľkú reklamu s heslom: „Našu čerpaciu stanicu opäť upratuje milionár  Mr .Kiska – tentoraz už ako slovenský exprezident!“

Pavel Jacz

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

ŠOKujúce dôkazy. Ako MATOVIČovci priznili právny štát SLOVENSKO?

140 prípadov nezákonných a úmyselných konaní. Publikácia Úradu vlády SR o týchto činoch má 141 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *