Home / šport / KHL / Martin Bakoš si otvoril gólový účet v novej sezóne Kontinentálnej hokejovej ligy

Martin Bakoš si otvoril gólový účet v novej sezóne Kontinentálnej hokejovej ligy

10.9.2019 (Webnoviny.sk) – Slovenský útočník Martin Bakoš si otvoril strelecký účet v novej sezóne Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL). Dvadsaťdeväťročný krídelník skóroval v utorňajšom zápase základnej časti, v ktorom jeho Admiral Vladivostok triumfoval na domácom ľade nad Traktorom Čeľabinsk najtesnejším rozdielom 2:1.

Presný zásah rodáka zo Spišskej Novej Vsi prišiel v 32. minúte zápasu a bol rozhodujúci. Bakoš nadviazal na gól Denisa Vichareva z úvodu druhej tretiny a hostia vo zvyšnom priebehu stretnutia už len skorigovali nepriaznivý stav zásluhou českého útočníka Lukáša Sedláka.

Slovenský reprezentant odohral v doterajšom priebehu sezóny všetky tri zápasy Vladivostoku a nastúpil v elitnej formácii. V drese Admiralu zatiaľ nazbieral dva body za gól a asistenciu. V minulosti v KHL hrával aj za HK Soči, Červenú hviezdu Kchun-lun a HC Slovan Bratislava.

Viac k témam: KHL Kontinentálna hokejová liga
Zdroj: Webnoviny.sk – Martin Bakoš si otvoril gólový účet v novej sezóne Kontinentálnej hokejovej ligy © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Adam Liška ostáva v KHL, predĺžil zmluvu so Severstaľom Čerepovec

Bratislavský rodák pôsobí v Čerepovci od leta 2019. V KHL hral aj v sezóne 2018/2019, vtedy vo farbách Slovana Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *