Home / SLOVENSKO / Polícia v okrese Sobrance chytila opitého kamionistu, nafúkal takmer tri promile alkoholu

Polícia v okrese Sobrance chytila opitého kamionistu, nafúkal takmer tri promile alkoholu

21.7.2019 (Webnoviny.sk) – Polícia v sobotu kontrolovala 28-ročného ukrajinského kamionistu, nafúkal takmer tri promile alkoholu.

Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová, vodiča nákladného vozidla značky Volvo s návesom krátko po 23:00 v obci Nižná Rybnica (okres Sobrance) smerom na Michalovce zastavila hliadka a policajti ho vyzvali, aby sa podrobil dychovej skúške na alkohol.

Na displeji Drägera sa objavilo číslo 1,28 miligramov na liter alkoholu v dychu, čo je v prepočte 2,67 promile. Opakovaná dychová skúška mala stúpajúcu tendenciu, a to 2,79 promile.

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Michalovciach obvinil 28-ročného muža z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Umiestnili ho do cely policajného zaistenia a bude riešený v tzv. super rýchlom konaní. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na dva roky až päť rokov.

Viac k témam: alkohol za volantom, kamionisti, Polícia SR
Zdroj: Webnoviny.sk – Polícia v okrese Sobrance chytila opitého kamionistu, nafúkal takmer tri promile alkoholu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Progresívne Slovensko zvoláva mimoriadny výbor, chce riešiť aroganciu prezidenta finančnej správy Kissa (video)

Podľa poslankyne Dariny Luščíkovej (PS) je pre prezidenta finančnej správy odmietnutie pozvania prísť na finančný výbor premárnená príležitosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *