Home / šport / Hokej / Policajti na MS v hokeji 2019 v Košiciach objavili falošné lístky, zasahovali aj pyrotechnici

Policajti na MS v hokeji 2019 v Košiciach objavili falošné lístky, zasahovali aj pyrotechnici

KOŠICE 13.mája (WebNoviny.sk) – Počas prvých troch dní hokejového šampionátu v Košiciach nezaznamenali policajti žiadny mimoriadny incident. Informovala o tom v pondelok v tlačovej správe hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Košiciach Lenka Ivanová.

Útvary v pôsobnosti KR PZ v Košiciach v súčinnosti s policajtmi z iných miest či špecializovaných útvarov poslali do terénu potrebný počet policajtov, ktorí dohliadali nielen na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky v okolí hokejovej arény, ale aj na bezpečnosť samotných návštevníkov športového podujatia.

Falošné lístky na zápasy

Sklamanie zažili fanúšikovia, ktorí si prostredníctvom rôznych internetových portálov kúpili lístky na zápasy, a po príchode do Steel Arény zistili, že sú falošné. Pôvod doteraz desiatich takýchto lístkov už policajti preverujú.

Ako ďalej uviedlo krajské policajné riaditeľstvo v Košiciach, každý fanúšik musí pred vstupom na štadión absolvovať kontrol. Vďaka spolupráci s colným úradom sú tieto kontroly ešte rýchlejšie a dôslednejšie.

Tašku skontrolovali pyrotechnici

Policajtom sa podarilo vrátiť fínskemu fanúšikovi zabudnutú príručnú batožinu s osobnými dokladmi, ktorú našli po ukončení prvého hokejového zápasu na tribúne. Tašku skontrolovali pyrotechnici, žiadny podozrivý predmet nenašli. Ďalšiemu Fínovi vrátili doklady, ktoré stratil na štadióne.

Počas prvých hracích dní neboli zaznamenané žiadne výtržnosti ani počas jazdy vlakom Macejko a dopravní policajti doposiaľ nezaznamenali žiadne kolízie, ktoré by si vyžiadali uzávierku niektorých ulíc a križovatiek.

Viac o MS v hokeji 2019

Viac k témam: hokejoví fanúšikovia, Majstrovstvá sveta MS v hokeji 2019, polícia
Zdroj: Webnoviny.sk – Policajti na MS v hokeji 2019 v Košiciach objavili falošné lístky, zasahovali aj pyrotechnici © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Nitra má na dosah druhý majstrovský titul v histórii, Spišská Nová Ves chce ešte zabojovať (foto)

O svojom druhom titule v histórii slovenskej extraligy môže rozhodnúť už v stredu od 18.00 h, keď sa opäť v Nitre hrá zápas číslo 4.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *