Home / šport / Futbal / Paul Pogba kritizoval výkony ManUtd, tréner Mourinho mu zakázal rozprávať pred médiami

Paul Pogba kritizoval výkony ManUtd, tréner Mourinho mu zakázal rozprávať pred médiami

MANCHESTER 3. októbra (WebNoviny.sk) – Stredopoliar anglického futbalového veľkoklubu Manchester United Paul Pogba v ostatných týždňoch otvorene kritizoval výkony svojho tímu a dočkal sa odvetného opatrenia zo strany vedenia. Najprv ho kouč José Mourinho zbavil postu kapitána a teraz dostal zákaz vyjadrovať sa pred médiami.

„Červení diabli“ prežívajú výsledkovú krízu a francúzsky reprezentant sa po nedávnej domácej ligovej remíze s Wolverhamptonom Wanderers vyjadril, že United by mali najmä na domácom štadióne hrať ofenzívnejšie.

Dvadsaťpäťročný aktuálny majster sveta po utorkovom domácom stretnutí Ligy majstrov proti Valencii (0:0) Pogba síce prišiel medzi novinárov, no oznámil im, že nemôže nič povedať. „Mám zákaz vyjadrovať sa do médií,“ povedal. Neskôr však na twitteri uverejnil svoju fotku s komentárom: „United, bojujme ďalej.“

O vyhrotenom vzájomnom vzťahu medzi Pogbom a Mourinhom sa hovorí už približne dva mesiace. Na pokoji v tíme United nepridávajú ani výsledky z posledných zápasov.

Viac k témam: José Mourinho, Manchester United, Paul Pogba, Premier League, Wolverhamptonu Wanderers
Zdroj: Webnoviny.sk – Paul Pogba kritizoval výkony ManUtd, tréner Mourinho mu zakázal rozprávať pred médiami © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovan Bratislava obhájili titul v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži, Zlaté Moravce sú už istý zostupujúci

„Tešíme sa, že sa nám podarilo získať titul, a to už päť kôl pred koncom súťaže", uviedol kormidelník Slovana Vladimír Weiss starší.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *