Home / EKONOMIKA / Doprava a infraštruktúra / Primera Air zastavila všetky lety. Je otázne, či ľudia dostanú späť peniaze za letenky

Primera Air zastavila všetky lety. Je otázne, či ľudia dostanú späť peniaze za letenky

KODAŇ 2. októbra (WebNoviny.sk) – Nízkonákladová letecká spoločnosť Primera Air, ktorá ponúkala lacné letenky na linkách medzi USA a Európou, zastavila všetky lety a požiadala o ochranu pred veriteľmi.

Spoločnosť sídliaca v Kodani to oznámila na svojej internetovej stránke, ale neposkytla informácie o vrátení peňazí za zrušené lety. Vedenie spoločnosti uviedlo, že firma nedokázala získať financie z banky.

[xml_related id=“1288639″ style=“media“ /]

Primera Air začala podnikanie ako charterová letecká spoločnosť na Islande a stala sa jedným z niekoľkých nízkonákladových prepravcov, ktorí v uplynulých rokoch ponúkali transatlantické lety do Newarku, Washingtonu, Bostonu a Toronta.

Ešte tento mesiac spoločnosť Primera ohlasovala, že na budúce leto začne novú prepravu medzi Madridom a Severnou Amerikou za letenky od 149 eur.

Viac k témam: letecká doprava, Primera Air
Zdroj: Webnoviny.sk – Primera Air zastavila všetky lety. Je otázne, či ľudia dostanú späť peniaze za letenky © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Amazon chce rozšíriť svoj vozový park v Európe o tisícky ďalších elektrických dodávok a nákladiakov

Spoločnosť chce byť do roku 2040 uhlíkovo neutrálna.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *