Home / šport / Futbal / Fenerbahce môže v budúcej sezóne dosiahnuť výnimočné veci, tvrdí Martin Škrtel

Fenerbahce môže v budúcej sezóne dosiahnuť výnimočné veci, tvrdí Martin Škrtel

ISTANBUL 6. júla (WebNoviny.sk) – Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel je v čase letných zaberačiek pred novou sezónou 2018/2019 optimista, čo sa týka ambícií jeho klubového zamestnávateľa Fenerbahce Istanbul.

Mužstvo od Bosporu skončilo v uplynulom ročníku najvyššej tureckej súťaže na druhej pozícii a zabezpečilo si miestenku v 3. predkole Ligy majstrov.

Odporúčame:
Odchod Cristiana Ronalda z Realu Madrid do Juventusu je vraj už hotová vec

Škrtel verí, že „Feneru“ sa sezóna vydarí podľa predstáv a klub vyhrá nejakú veľkú trofej. „Tento rok môžeme dosiahnuť výnimočné veci,“ povedal 33-ročný rodák z Handlovej pre Fenerbahce TV.

„Momentálne prebieha tvrdá príprava na nový ročník. Každý deň trénujeme dvojfázovo, čo v týchto podmienkach nie je ľahké. Vieme však, že z toho budeme čerpať počas celej sezóny. Atmosféra v tíme je skvelá, veľa žartujeme, aby sme si humorom trochu uľahčili ťažké tréningy. Už teraz sa nevieme dočkať prvého zápasu sezóny,“ doplnil niekdajší stopér FC Liverpool, Zenitu Petrohrad a AS Trenčín.

Viac k témam: Fenerbahce Istanbul, futbal, Martin Škrtel, Süper Lig
Zdroj: Webnoviny.sk – Fenerbahce môže v budúcej sezóne dosiahnuť výnimočné veci, tvrdí Martin Škrtel © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *