Home / šport / MOTOR šport / Lorenzo víťazom Veľkej ceny Katalánska v kráľovskej MotoGP, pripísal si 112. pódiové umiestnenie

Lorenzo víťazom Veľkej ceny Katalánska v kráľovskej MotoGP, pripísal si 112. pódiové umiestnenie

MONTMELO 17. júna (WebNoviny.sk) – Španiel Jorge Lorenzo na motocykli Ducati sa stal v kráľovskej triede MotoGP víťazom Veľkej ceny Katalánska, siedmeho podujatia svetového šampionátu 2018.
Tridsaťjedenročný skúsený pretekár z Palmy de Mallorca po štyridsiaty šiesty raz v kariére ovládol niektoré z podujatí MS cestných motocyklov v najsilnejšej kubatúre, zároveň pridal 112. pódiové umiestnenie.

Odporúčame:
Pedrosa po 18 rokoch v tíme Honda končí, nahradiť by ho mal ďalší Španiel

Odvtedy, čo v roku 2017 presedlal z Yamahy do Ducati, vyhral trojnásobný svetový šampión Lorenzo len druhýkrát. Pred dvoma týždňami rovnako uspel aj na VC Talianska.

Druhý skončil v nedeľu na okruhu pri Barcelone líder priebežného celkového poradia MotoGP Španiel Marc Márquez na honde, tretie miesto obsadil Talian Valentino Rossi na yamahe.

Viac k témam: Jorge Lorenzo, MotoGP, Veľká cena Katalánska
Zdroj: Webnoviny.sk – Lorenzo víťazom Veľkej ceny Katalánska v kráľovskej MotoGP, pripísal si 112. pódiové umiestnenie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Lewis Hamilton sa teší na nové výzvy v tíme Ferrari, ale v Mercedese má ešte nedokončenú prácu

Lewis Hamilton vo Ferrari nahradí španielskeho jazdca Carlosa Sainza mladšieho, ktorý sa s predstaviteľmi stajne nedohodol na novom kontrakte.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *