Home / SVET / Preteky Okolo Slovenska v nedeľu obmedzia dopravu v okolí Popradu

Preteky Okolo Slovenska v nedeľu obmedzia dopravu v okolí Popradu

29.6.2024 (SITA.sk) – Počas konania poslednej etapy medzinárodných cyklistických pretekov Okolo Slovenska 2024 treba v nedeľu 30. júna v okrese Poprad počítať s dopravnými obmedzeniami. Ako informuje popradská krajská polícia na sociálnej sieti, preteky vyvrcholia v posledný júnový deň na Štrbskom Plese.

V čase približne medzi 12:00 až 15:00 bude prechádzať pelotón cyklistických pretekov po trase Tatranská Štrba (I/18) – Svit – Poprad (II/534) – Starý Smokovec (II/537) – Vyšné Hágy (II/539) – Mengusovce (I/18) – Tatranská Štrba (II/538) – Štrbské Pleso. „V okruhu Vyšné Hágy – Mengusovce – Tatranská Štrba – Štrbské Pleso sa bude pelotón točiť trikrát, s cieľom na Štrbskom Plese,“ uvádza polícia.

Počas prejazdu pelotónu budú uzavreté uvedené úseky ciest v okrese Poprad. „Súčasne bude už od rána uzatvorený priestor smerom k mostíkom na Štrbskom Plese, kde bude pripravovaný priestor na dojazd pretekárov,“ upozorňuje polícia.

Zároveň žiadajú všetkých účastníkov cestnej premávky, aby v daných úsekoch ciest dbali o zvýšenú opatrnosť a dodržiavali pokynov policajtov, ako aj organizátorov podujatia.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Cyklistické preteky, Dopravné obmedzenia, Okolo Slovenska, Štrbské pleso
Zdroj: SITA.sk – Preteky Okolo Slovenska v nedeľu obmedzia dopravu v okolí Popradu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Krajne pravicové Národné združenie získalo v prvom kole predčasných volieb silný náskok, Macronovi centristi utrpeli tvrdú ranu

Volebná účasť bola vysoká, a to takmer 68 %.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *