Home / SLOVENSKO / V nedeľu sa uskutoční posledná etapa cyklistických pretekov Okolo Slovenska. Popradský okres čakajú dopravné obmedzenia

V nedeľu sa uskutoční posledná etapa cyklistických pretekov Okolo Slovenska. Popradský okres čakajú dopravné obmedzenia

29.6.2024 (SITA.sk) – Počas konania poslednej etapy medzinárodných cyklistických pretekov Okolo Slovenska 2024 treba v nedeľu 30. júna v okrese Poprad počítať s dopravnými obmedzeniami. Ako informuje popradská krajská polícia na sociálnej sieti, preteky vyvrcholia v posledný júnový deň na Štrbskom Plese.

Uzavreté úseky ciest

V čase približne medzi 12:00 až 15:00 bude prechádzať pelotón cyklistických pretekov po trase Tatranská Štrba (I/18) – Svit – Poprad (II/534) – Starý Smokovec (II/537) – Vyšné Hágy (II/539) – Mengusovce (I/18) – Tatranská Štrba (II/538) – Štrbské Pleso.

„V okruhu Vyšné Hágy – Mengusovce – Tatranská Štrba – Štrbské Pleso sa bude pelotón točiť trikrát, s cieľom na Štrbskom Plese,“ uvádza polícia. Počas prejazdu pelotónu budú uzavreté uvedené úseky ciest v okrese Poprad.

Zvýšená opatrnosť vodičov

„Súčasne bude už od rána uzatvorený priestor smerom k mostíkom na Štrbskom Plese, kde bude pripravovaný priestor na dojazd pretekárov,“ upozorňuje polícia.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Zároveň žiadajú všetkých účastníkov cestnej premávky, aby v daných úsekoch ciest dbali o zvýšenú opatrnosť a dodržiavali pokynov policajtov, ako aj organizátorov podujatia.

Viac k témam: Cyklistické preteky, Dopravné obmedzenia, Štrbské pleso
Zdroj: SITA.sk – V nedeľu sa uskutoční posledná etapa cyklistických pretekov Okolo Slovenska. Popradský okres čakajú dopravné obmedzenia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Súdna rada bude opätovne vyberať kandidátov na sudcu EĽSP, vláda predošlých odmietla

Oprávnení navrhovatelia majú teraz možnosť navrhnúť kandidátov do 30. augusta.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *