Home / POLITIKA / VIEME TRETÍ: Kaliňák podá demisiu do 12.3.2018

VIEME TRETÍ: Kaliňák podá demisiu do 12.3.2018

Prvý o konci ministra vnútra Kaliňáka vo vláde vie premiér Róbert Fico. Druhý, ktorý vie svojom konci je ešte minister Róbert Kaliňák. A tretí je DENNÍK POLITIKA. Z dôveryhodných zdrojov sa DENNÍK POLITIKA dozvedel, že kľúčové osoby riadace Slovensko sa dohodli na vyriešení „marcovej krízy“ dobrovoľným odchodom ministra vnútra Kaliňáka z vlády do zasadnutia republikovej rady Most-Híd, ktorá sa uskutoční 12.3.2018.

Tým sa celá tzv. kríza na Slovensku po vražde novinára Kuciaka a jeho partnerky ukončí a vláda zlepenca SMER, HÍD a SNS bude pokračovať ďalej.

Most-Híd povedal jasnú požiadavku a my na tú požiadavku jasne odpovieme. V odpovedi na otázku o jeho prípadnej rezignácii to portálu Aktuality.sk povedal minister vnútra Robert Kaliňák.

Od tejto otázky Smer podľa Kaliňáka nijako neutečie a dá adekvátnu odpoveď do zasadnutia Republikovej rady Mostu-Híd. Minister zdôraznil, že jeho stolička je v porovnaní s dvojnásobnou vraždou nepodstatná.

Odporúčame:
Moja stolička je nepodstatná, dôležité je nájsť vrahov, tvrdí minister Kaliňák

„Náš orgán k tomu zasadne a dá adekvátne informácie,“ uviedol s tým, že by sa tak malo stať v nasledujúcom týždni. „Sú nejaké pravidlá, ktoré platia v koalícii všeobecne, tak nejakým spôsobom sa to bude debatovať,“ dodal Kaliňák.

JPP.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Prezidentské voľby, alebo súmrak zo Súmračnej 3263 nad Slovenskom

Je koniec, Pellegrini vyhral voľby a mafia ovládla štát. Ekonomika krachuje, Slovensko sa dostáva do …

Jeden komentár

  1. no……ale opozícii to jasne stačiť nebude!oni idú po Ficovi, takže Kali by mal zotrvať. Veď zavíjanie opozície nie je smerodajné,treba počúvať národ a nie média.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *