Home / Bulvárne / ŠOK: KOTLEBov CIGÁŇ volí HARABÍNa. PENIAZE sľubuje svojím súkmeňovcom

ŠOK: KOTLEBov CIGÁŇ volí HARABÍNa. PENIAZE sľubuje svojím súkmeňovcom

Známy cigánsky podporovateľ extrémistu Mariána Kotlebu, Marek Baláž zmenil stranícke tričko a začal najnovšie podporovať bývalého mečiarovho ministra spravodlivosti a aktuálneho prezidentského kandidáta, exsudcu Štefana Harabína.

Vo videu cigáň Baláž propaguje exministra Harabína a v rómskom nárečí vyzýva svojích rómskych súkmeňovcov, aby volili za prezidenta Štefana Harabína. Ešte predtým však odporúča Rómom, aby išli do stávkovej kancelárie a vsadili si tiket na prezidentské víťazstvo bývalého mečiarovho exministra.

„Kurz je viac ako 1 ku 100. Vsadíte 5 eura a vyhráte 500,“ sľubuje vo videu cigáň Baláž.

„Všetko je legálne a zákonné, voľte Harabína a vyhráte….,“ vysvetľuje vo videu bývalý podporovateľ iného prezidentského kandidáta Mariána Kotlebu, ktorý po zmene straníckeho trička teraz pre zmenu podporuje za prezidenta Štefana Harabína.

„Získate peniaze, stačí, aby ste volili Harabína,“ tvrdí Baláž.

Video sa nachádza priamo na jutube kanále prezidentského kandidáta Štefana Harabína, z čoho na S-TO-PER-CENT vyplýva, že prezidentský kandidát sa pravdepodobne stotožňuje s názormi cigánskeho extrémistu Baláža, ako ho opísal známy bloger Ján Benčík TU

Cigáni tak vo voľbách nakoniec predsa môžu ziskať povestnú Matovičovu 500 eurovku. Stáči teraz voliť Harabína za prezidenta podľa odporúčania cigána Baláža.

Viac o exkotlebovcovi Balážovi z blogu Jána Benčíka? Kotlebov užitočný… maskot v galérii nižšie:

 

Zdroj: TU a TU

 

 

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

ŠOKujúce dôkazy. Ako MATOVIČovci priznili právny štát SLOVENSKO?

140 prípadov nezákonných a úmyselných konaní. Publikácia Úradu vlády SR o týchto činoch má 141 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *