Home / Nezaradené / Premiér Fico potvrdil kúpu trojizbového bytu, polovičku z ceny mu vraj zaplatili médiá (video)

Premiér Fico potvrdil kúpu trojizbového bytu, polovičku z ceny mu vraj zaplatili médiá (video)

10.1.2024 (SITA.sk) –
aktualizované 10. januára, 16:11

Premiér Robert Fico oficiálne potvrdil, že si v Bratislave kúpil trojizbový byt. Ako ďalej povedal pre médiá, byt je súčasťou bytovky, v ktorej býva množstvo mladých rodín s deťmi.

Polovičku ceny bytu pritom podľa Fica zaplatili médiá. „To sú médiá, ktoré mi zaplatili takmer 250-tisíc eur za nepravdy, ktoré o mne šírili,“ povedal Fico s tým, že v tejto súvislosti vyhral viacero súdnych sporov.

Podľa medializovaných informácii kúpil Fico byt od svojho straníckeho kolegu Dušana Muňka. Podľa denníka Sme môže byť jeho cena od 750-tisíc eur vyššie.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Šéf opozičného hnutia Slovensko Igor Matovič v tejto súvislosti v stredu povedal, že Fico kúpil byt od Muňka o 400-tisíc eur lacnejšie, ako ho ten pôvodne zaobstaral.

„Nemyslite si, že Muňko je nejaká charita. Že on mu niečo, čo pôvodne stálo 900-tisíc len tak predá za 500-tisíc,“ skonštatoval Matovič. Ako ďalej uviedol, Fico to Muňkovi splatí iným spôsobom, napríklad zákazkami pre firmu jeho dcéry. „Alebo, Fico to zaplatil z úplatkov, ktoré doteraz bral,“ doplnil Matovič. „Jednoducho zaplatil 500-tisíc oficiálne a 400-tisíc dal niekde bokom,“ dodal.

Viac k témam: Ficova vláda 2023 – 2027 (koalícia Smer-SD Hlas-SD SNS), Opozícia, Predseda vlády, Premiér Slovenskej republiky
Zdroj: SITA.sk – Premiér Fico potvrdil kúpu trojizbového bytu, polovičku z ceny mu vraj zaplatili médiá (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Raši sa pochválil výsledkami za sto dní, Matovičovi ministri vraj tápali počas celého funkčného obdobia (video)

Vďaka rekordnému čerpaniu sme zachránili pre Slovensko takmer všetky eurofondy, informoval minister investícií.