Home / Nezaradené / V Trnave sa bude konať iba jeden protivládny protest, Demokrati ten svoj zrušili

V Trnave sa bude konať iba jeden protivládny protest, Demokrati ten svoj zrušili

19.12.2023 (SITA.sk) – V Trnave bude v utorok večer napokon len jedno protestné zhromaždenie proti vláde, ktoré na Námestí sv. Mikuláša organizujú opozičné politické strany Progresívne Slovensko, KDH a SaS.

Mimoparlamentní Demokrati svoj protest, ktorý pôvodne zvolali na Hlavnú ulicu, zrušili. Oznámil to predseda Demokratov Jaroslav Naď, ktorý pozval ľudí aby prišli o 18:00 na Námestie sv. Mikuláša. Robiť dve protivládne podujatia v rovnakom čase v jednom meste je podľa neho nezmysel.

Som presvedčený, že len spoločný postup a jednota jasne preukáže silu, ktorú občania majú,“ povedal Naď. Dodal, že osobne príde na protest PS, KDH a SaS v Trnave.

Verím, že mi nikto nebude zakazovať, aby som povedal to, na čom nám Demokratom záleží a na čom záleží všetkým slušným Slovákom,“ dodal.

PS, KDH a SaS v utorok organizujú protestné zhromaždenia Zastavme ich! okrem Bratislavy aj v Košiciach, Prešove, Banskej Bystrici, Nitre, Žiline, Trenčíne, Liptovskom Mikuláši, Považskej Bystrici a Spišskej Novej Vsi.

Viac k témam: Predseda demokratov, Protest, protest Zastavme ich
Zdroj: SITA.sk – V Trnave sa bude konať iba jeden protivládny protest, Demokrati ten svoj zrušili © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Raši sa pochválil výsledkami za sto dní, Matovičovi ministri vraj tápali počas celého funkčného obdobia (video)

Vďaka rekordnému čerpaniu sme zachránili pre Slovensko takmer všetky eurofondy, informoval minister investícií.