Home / SLOVENSKO / Na hraničných priechodoch Záhon a Slovenské Nové Mesto sa pre obmedzenia na maďarskej strane tvoria kolóny kamiónov

Na hraničných priechodoch Záhon a Slovenské Nové Mesto sa pre obmedzenia na maďarskej strane tvoria kolóny kamiónov

1.12.2023 (SITA.sk) – Maďarská republika obmedzila vstup kamiónov smerujúcich na Ukrajinu cez hraničný priechod Záhon a hraničný priechod Slovenské Nové Mesto.

Dôvodom je takmer tridsaťkilometrová kolóna, v ktorej na území Maďarskej republiky stojí približne 1000 kamiónov.

Z tohto dôvodu podľa hovorkyne košickej polície Lenky Ivanovej dochádza k vytváraniu kolóny nákladných vozidiel na obidvoch hraničných priechodoch.

„Kamiónová doprava bude na oboch hraničných priechodoch púšťaná priebežne, a to podľa vývoja situácie na hraničnom priechode Záhon a hraničnom priechode Slovenské Nové Mesto,“ informovala Ivanová.

Polícia v súvislosti s touto situáciou žiada vodičov prichádzajúcich k hraničným priechodom o zvýšenú opatrnosť a ohľaduplnosť, predovšetkým však o rešpektovanie pokynov príslušníkov Policajného zboru.

Viac k témam: Dopravné obmedzenia, Hraničné priechody, Kamióny, kolóny
Zdroj: SITA.sk – Na hraničných priechodoch Záhon a Slovenské Nové Mesto sa pre obmedzenia na maďarskej strane tvoria kolóny kamiónov © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Deti sú najzraniteľnejšou skupinou obyvateľov, ktorá je silno ohrozená chudobou, upozorňuje detský ombudsman

Jozef Mikloško uviedol, že chudoba má hlboký dosah na emocionálne a sociálne prežívanie detí, čo vedie k vyššiemu riziku izolácie a zníženému sebavedomiu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *