Home / šport / Hokej / Košickí „oceliari“ vystužili svoje obranné rady, do tímu pribudol skúsený bek Vladimír Mihálik

Košickí „oceliari“ vystužili svoje obranné rady, do tímu pribudol skúsený bek Vladimír Mihálik

25.11.2023 (SITA.sk) – Hokejisti Košíc sa piatkovým domácim triumfom nad hráčmi Spišskej Novej Vsi 5:1 posunuli na čelo extraligovej tabuľky, stále však pracujú na dopĺňaní kádra.

V celej súťaži majú najlepšiu defenzívu, keď v 20 dueloch inkasovali iba 44 gólov, napriek tomu ešte vystužili obranné rady. Do tímu priviedli skúseného beka Vladimíra Mihálika, ktorý nedávno ukončil pôsobenie v neďalekých Michalovciach.

“Obranu sme potrebovali doplniť aj v rámci reakcie na zranenie Coopera Zecha, ktorý nám bude pár týždňov chýbať. Vlado je ostrieľaný obranca, ktorý vie tímu pomôcť na ľade i v kabíne. Veľa sa od neho môžu naučiť aj naši mladíci a veríme, že jeho skúsenosti nám pomôžu v ťažkých zápasoch,” informovalo vedenie „oceliarov“ na oficiálnom klubovom webe.

Tridsaťšesťročný Mihálik bol v predchádzajúcich ročníkoch kapitánom Dukly Michalovce, trojnásobný slovenský šampión s Banskou Bystricou v minulosti zbieral skúsenosti aj v zámorskej NHL, ruskej KHL či švédskej SHL.

Vo farbách reprezentácie SR si zahral na MS v rokoch 2010, 2013 a 2014. Z Michaloviec odišiel v prvej polovici novembra po viac ako troch rokoch.

Viac k témam: Tipos extraliga
Zdroj: SITA.sk – Košickí „oceliari“ vystužili svoje obranné rady, do tímu pribudol skúsený bek Vladimír Mihálik © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Bojovali sme, ale prvá tretina bola príliš. Tréner slovenskej reprezentácie Ramsay sa vyjadril k prehre proti Česku

Dominantnú hru svojho tímu v prvej tretine ocenil aj tréner českej reprezentácie Radim Rulík.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *