Home / SLOVENSKO / Na diaľnici D3 skončilo auto mimo cesty a prevrátené na boku, o život prišiel mladý muž (foto)

Na diaľnici D3 skončilo auto mimo cesty a prevrátené na boku, o život prišiel mladý muž (foto)

20.8.2023 (SITA.sk) – V nedeľu sa v skorých ranných hodinách stala na diaľnici D3 v katastrálnom území Dolný Hričov v okrese Žilina tragická dopravná nehoda. Vodič, ktorý viedol motorové vozidlo Audi A4, z doposiaľ nezistených príčin prešiel s vozidlom mimo diaľnicu, kde sa s vozidlom prevrátil na bok.

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Gabriela Kremeňová, pri aute sa po príjazde polície nachádzal 44-ročný muž, ktorému z dychovej skúšky zistili 1,69 promile alkoholu.

Vedľa vozidla našli 27-ročného muža, ktorý aj napriek lekárskej pomoci podľahol zraneniam, 44-ročného muža previezli na ošetrenie. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody, ako aj to, kto bol vodičom motorového vozidla, sú predmetom vyšetrovania.

Viac k témam: Tragická dopravná nehoda
Zdroj: SITA.sk – Na diaľnici D3 skončilo auto mimo cesty a prevrátené na boku, o život prišiel mladý muž (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Piloti si uctili pamiatku generála M. R. Štefánika, absolvovali spomienkový let po jeho poslednej trase (foto)

Medzi pilotmi ultraľahkých lietadiel bol aj prvý slovenský kozmonaut Ivan Bella a bývalý veliteľ leteckej základne Sliač Vladimír Lisý.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *