Home / SLOVENSKO / Po dopravnej nehode kamióna s autobusom na D2 je hospitalizovaných 12 ľudí, traja sú v kritickom stave

Po dopravnej nehode kamióna s autobusom na D2 je hospitalizovaných 12 ľudí, traja sú v kritickom stave

16.5.2023 (SITA.sk) – Po pondelkovej hromadnej nehode na diaľnici D2 je v Univerzitnej nemocnici Bratislava (UNB) hospitalizovaných 12 pacientov, z toho traja sú v kritickom stave na umelej pľúcnej ventilácii. Informovala o tom hovorkyňa UNB Eva Kliská.

Ako dodala hovorkyňa UNB, dvoch pacientov, ktorí majú ľahšie poranenia, plánujú v utorok prepustiť do domácej liečby. Ostatní majú stredné ťažké až ťažké zranenia, ktoré si vyžadujú hospitalizáciu. V pondelok ošetrili osem ťažko zranených, dvoch stredne ťažko zranených a 19 ľahšie zranených pacientov.

Pri dopravnej nehode kamióna a autobusu s maďarskými turistami, ktorá sa stala v pondelok 15. mája predpoludním na 15,5 kilometri diaľnice D2 v smere do Kútov, zahynul jeden človek a 59 ľudí sa zranilo.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Zrážka autobusu s kamiónom na diaľnici D2 (fotografie)

Viac k témam: Dopravná nehoda, Hospitalizácia, zrazka autobusu s nakladiakom
Zdroj: SITA.sk – Po dopravnej nehode kamióna s autobusom na D2 je hospitalizovaných 12 ľudí, traja sú v kritickom stave © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Piešťany sa zatrasú. Od smiechu

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *