Home / KULTÚRA / Finalistky Miss Slovensko 2023 zažili špeciálny francúzsky deň plný elegancie a prémiových áut DS Automobiles (foto)

Finalistky Miss Slovensko 2023 zažili špeciálny francúzsky deň plný elegancie a prémiových áut DS Automobiles (foto)

6.4.2023 (SITA.sk) – Finalistky Miss Slovensko 2023 v rámci tretieho marcového sústredenia absolvovali špeciálny francúzsky deň. Dievčatá si tak užili francúzsku eleganciu, a to prostredníctvom prémiových áut DS Automobiles, aj v podaní odborníka na etiketu z Chez Balzac Ľubomíra Jančoka.

Pravú francúzsku elegantnú jazdu, prémiové autá DS Automobiles v spojení s prirodzenou krásou a eleganciou 12-tich finalistiek Miss Slovensko 2023 zvečnil fotograf Lukáš Kimlička v sérii imidžových fotografií.

Príprava na veľké finále

Finalistky sa pripravujú na veľké finále už od februára a absolvujú množstvo aktivít, workshopov, školení, fotení či stretnutí s výnimočnými osobnosťami Slovenska a odborníkmi.

V júni sa v priamom prenose televízie Joj predstavia ako osobnosti so svojím príbehom a víziou. V tlačovej správe o tom informovala PR manažérka projektu Miss Slovensko Silvia Paprancová.

Večera plná šarmu a elegancie

Pravá francúzska nálada, šarm a etiketa sa na sústredení niesla aj v Chez Balzac v podaní Ľubomíra Janočka, ktorý je sám autorom niekoľkých kníh o francúzskej kultúre a je absolventom doktorátu na univerzite Paris-Sorbonne. Chez Balzac je jedinečná kulinársko-vzdelávacia inštitúcia s nádychom Francúzska.

Podľa organizátorov súťaže je dôležité vedieť sa vhodne správať na spoločenských akciách, pri stolovaní či v prítomnosti dôležitých oficiálnych predstaviteľov. Každá dáma by tak mala prirodzene ovládať základné pravidlá slušného správania a spoločenskej etikety.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Skúsený odborník previedol so svojím francúzskym šarmom dievčatá celou škálou takýchto situácií. Súťažiace si tak so šarmom a eleganciou užili večeru na najvyššej úrovni spoločenskej etikety.

„Dnes je ťažká doba, ľudia „zhrubli“ a pomaly sa prestávajú dodržiavať aj základné pravidlá spoločenskej slušnosti a etikety. Preto sme radi, že môžeme takýmto spôsobom prispieť k osvete a vzdelávaniu mladých krásnych osobností, akými finalistky súťaže Miss Slovensko 2023 nepochybne sú. Aj ich prostredníctvom chceme upozorniť na to, že elegancia, slušnosť, pekné spôsoby sú stále dôležité a môžu nášmu životu a spoločnosti dodať krásno,“ uviedol zakladateľ Chez Balzac.

Spojenie krásy s rafinovanými technológiami

V showroome DS Automobiles sa dievčatá zoznámili s celou kolekciou modelov, pričom jedna z nich, ktorá sa stane víťazkou sa už onedlho bude voziť v modeli DS 4. Získa tak na celý jeden rok automobil v nadštandardnej výbave s označením RIVOLI, nazvanej podľa najznámejšej ulice Paríža s butikmi s luxusným tovarom.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Súčasne je vyjadrením najpokročilejších technológií pre bezpečnú, komfortnú aj zážitkovú jazdu. Marketingová manažérka DS Automobiles Marína Solovičová vyjadrila nadšenie zo spolupráce.

„Tešíme sa na toto prirodzené spojenie ženskej osobnosti a krásy s rafinovanými technológiami,“ dodala Solovičová.

Viac k témam: Miss Slovensko 2023
Zdroj: SITA.sk – Finalistky Miss Slovensko 2023 zažili špeciálny francúzsky deň plný elegancie a prémiových áut DS Automobiles (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Michal Penk bude špeciálnym hosťom festivalu Topfest 2024

Samotný interpret sa podľa svojich slov teší na každý koncert a kontakt so svojimi fanúšikmi a vracajú sa mu spomienky na rok 2016.

Jeden komentár

  1. na tej foto je mračno hastrmanov (vodnikov) len si ich vsimnite…jjeden klon edna ako druha ved akoby to mohlo byt aj inak ked vsetky maju iba jeden ciel co najvyhodnejsie sa predat a mat sa dobre aby sa o ne chuderky o kazdu postaral nejaky hňup ktory im sadne na lep…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *