Home / SLOVENSKO / Prípad vraždy v Teplárni na Zámockej ulici je stále otvorený, polícia musí čakať (foto)

Prípad vraždy v Teplárni na Zámockej ulici je stále otvorený, polícia musí čakať (foto)

15.3.2023 (SITA.sk) – Prípad dvojnásobnej vraždy v bratislavskom bare Tepláreň z jesene minulého roku je stále otvorený. Ako v stredu pre médiá povedal riaditeľ Národnej kriminálnej agentúry Ľubomír Daňko, čaká sa na psychologický posudok zosnulého podozrivého ako aj na posudok z oblasti súdneho lekárstva. Doplnil, že úlohou psychologického posudku je objasniť motív skutku.

Streľba na Zámockej ulici v Bratislave

Zároveň Daňko uviedol, že polícia analyzovala obsah telefónu podozrivého ako aj jeho mailovej komunikácie. „Nič sme nenechali len tak,“ povedal Daňko s tým, že obsah polícia zdieľa aj s partnerskými organizáciami v zahraničí.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Streľba na Zámockej ulici v Bratislave (fotografie)

Streľba na Zámockej ulici v Bratislave

Obeťami streľby, ktorá sa odohrala pred barom Tepláreň na Zámockej ulici v Bratislave 12. októbra 2022 večer, boli Juraj V. (26) z Prievidze a Matúš H. (23) z Dunajskej Stredy.

Zranená strelou do nohy bola aj Radoslava T. Podozrivý zo skutku je Juraj H. (19), ktorý zomrel na následky strelného poranenia hlavy, najpravdepodobnejšie v dôsledku samovraždy.

Viac k témam: Krimi, LGBTQI+, Práva LGBT ľudí, Streľba na Zámockej ulici v Bratislave, Teroristický útok, Vražda
Zdroj: SITA.sk – Prípad vraždy v Teplárni na Zámockej ulici je stále otvorený, polícia musí čakať (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Kolícia ani po dvoch mesiacoch nevyvodila chyby štátnych zložiek pri atentáte na Fica, vyčíta KDH

KDH poukázalo na americké tajné služby, ktoré po útoku na Donalda Trumpa priznali svoje pochybenie.

Jeden komentár

  1. a doslova a do pismena vrazda piatich studentov Dedeckom uz je uzavreta?…tato omnoho horsia vrazda ma zaujima viac ako nejaka teplaren…a o tomto masakri je ticho po pesine uz je zametena pod koberec?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *