Home / SLOVENSKO / Žiak z Humenného sa učiteľke aj spolužiakom vyhrážal, že ich všetkých pozabíja. Zakázala mu ísť fajčiť

Žiak z Humenného sa učiteľke aj spolužiakom vyhrážal, že ich všetkých pozabíja. Zakázala mu ísť fajčiť

23.2.2023 (SITA.sk) – Zo zločinu vydieranie a z trestného činu nebezpečné vyhrážanie obvinila humenská polícia iba 16-ročného chlapca. Ako informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, mladík v jednej zo základných humenských škôl počas vyučovania atakoval učiteľku rôznymi vulgárnymi slovami, zastrašoval ju zaťatými päsťami, vyhrážal sa, že zabije ju i ďalších troch spolužiakov.

Keď učiteľka chlapca upozornila, aby nešiel počas vyučovania fajčiť, mladík začal všetkým vulgárne nadávať a povedal, že ich všetkých pozabíja,“ doplnila Ligdayová.

Jeho správanie sa podľa nej opakovalo a stupňovalo. „Chlapec dokonca ‚upozornil‘ učiteľku, že ak mu vezme mobil, tak ju okamžite napadne a zabije,“ uviedla policajná hovorkyňa.

Obvinený chlapec je umiestnený v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľom bol spracovaný podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie.

Viac k témam: Krimi, Učiteľka, Vyhrážanie zabitím
Zdroj: SITA.sk – Žiak z Humenného sa učiteľke aj spolužiakom vyhrážal, že ich všetkých pozabíja. Zakázala mu ísť fajčiť © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Kolícia ani po dvoch mesiacoch nevyvodila chyby štátnych zložiek pri atentáte na Fica, vyčíta KDH

KDH poukázalo na americké tajné služby, ktoré po útoku na Donalda Trumpa priznali svoje pochybenie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *