Home / SLOVENSKO / Zrážka dvoch áut stála 18-ročného vodiča život, ďalších päť ľudí sa zranilo (foto)

Zrážka dvoch áut stála 18-ročného vodiča život, ďalších päť ľudí sa zranilo (foto)

23.2.2023 (SITA.sk) – Život 18-ročného mladého muža vyhasol v stredu večer pri dopravnej nehode na ceste medzi obcami Kľušov a Kobyly (okres Bardejov).

Ako informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, mladík bol vodičom osobného vozidla, s ktorým na rovnom úseku cesty II. triedy prešiel do protismeru, kde narazil do proti idúceho osobného motorového vozidla s 35-ročným vodičom.

„Mladý vodič bol vo vozidle s ďalšími osobami, išlo o troch mužov vo veku 17, 18 a 18 rokov. Všetci pochádzajú z obce Terňa (okres Prešov). Pri 35-ročnom vodičovi sedela spolujazdkyňa v rovnakom veku, obaja pochádzajú z obce Šiba (okres Bardejov),“ spresnila Ligdayová.

Pri nehode utrpeli všetci účastníci zranenia rôzneho rozsahu. „Presné okolnosti dopravnej nehody, ako aj miera zavinenia jej účastníkov, je predmetom už prebiehajúceho vyšetrovania,“ dodala policajná hovorkyňa.

Polícia v prípade začala trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia spáchaného v súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví.

Viac k témam: Tragická dopravná nehoda
Zdroj: SITA.sk – Zrážka dvoch áut stála 18-ročného vodiča život, ďalších päť ľudí sa zranilo (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Cyklista neprežil zrážku s autom medzi Skalicou a Holíčom, polícia apeluje na používanie reflexných prvkov (foto)

Starší muž zraneniam na mieste podľahol.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *