Home / SLOVENSKO / Muž napadol Zvolenčana nožom, na krku už má obvinenie z pokusu o vraždu (foto)

Muž napadol Zvolenčana nožom, na krku už má obvinenie z pokusu o vraždu (foto)

22.2.2023 (SITA.sk) – Policajný vyšetrovateľ obvinil 27-ročného muža z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu. Ako informovala banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti, muž v pondelok 20. februára na Ulici Janka Jesenského vo Zvolene zaútočil kuchynským nožom na o dva roky mladšieho Zvolenčana.

Útoku predchádzalo vzájomné napádanie sa mužov na parkovisku medzi bytovými domami. „Obvinený od útoku upustil až po naliehaní svedkov udalosti a následne z miesta činu ušiel, avšak po veľmi krátkom čase ho policajti zadržali. Zranenia poškodeného si vyžiadali jeho okamžitú hospitalizáciu. Útočníka, ako aj nôž, ktorým útočil, sa podarilo polícii krátko po skutku zaistiť,“ uviedla polícia.

Vyšetrovateľ po čine začal trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu spáchaného v jednočinnom súbehu s prečinom výtržníctva.

„Právna kvalifikácia bola po vykonaných procesných úkonoch zmenená na obzvlášť závažný zločin vraždy spáchaný v štádiu pokusu,“ doplnila polícia s tým, že po vykonaní ďalších procesných úkonov bude zo strany vyšetrovateľa podaný podnet na návrh vzatia obvineného do vyšetrovacej väzby.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Krimi, Pokus o vraždu, Útok nožom
Zdroj: SITA.sk – Muž napadol Zvolenčana nožom, na krku už má obvinenie z pokusu o vraždu (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Paradajs Photo Fest – Banská Štiavnica vstupuje na scénu medzinárodných fotografických festivalov

Paradajs Photo Fest je medzinárodný festival súčasnej fotografie a príbuzných médií, ktorý vypukne v Banskej Štiavnici 17. 5. 2024.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *