Home / SLOVENSKO / Z vraždy vo Veľkom Bieli obvinili 50-ročného Ukrajinca, hrozí mu doživotie

Z vraždy vo Veľkom Bieli obvinili 50-ročného Ukrajinca, hrozí mu doživotie

6.2.2023 (Webnoviny.sk) – Vyšetrovateľ bratislavskej krajskej kriminálky vzniesol obvinenie z obzvlášť závažného zločinu vraždy 50-ročnému Vasyľovi V. z Ukrajiny. Informoval o tom bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Obvinený v nočných hodinách z piatka 3. februára na sobotu 4. februára v jednom z domov v obci Veľký Biel v okrese Senec spôsobil 44-ročnej žene z Ukrajiny, doposiaľ presne nezisteným spôsobom a pravdepodobne bez použitia cudzieho predmetu, zranenia v oblasti hlavy, ktorým žena podľahla.

Obvineného umiestnili v cele policajného zaistenia, vyšetrovateľ spracoval podnet k návrhu na jeho väzobné stíhanie. V prípade preukázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsaťpäť rokov alebo na doživotie.

Viac k témam: Krimi, Vražda
Zdroj: Webnoviny.sk – Z vraždy vo Veľkom Bieli obvinili 50-ročného Ukrajinca, hrozí mu doživotie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Pellegrini si nemyslí, že ľudia idú voliť podľa toho, či sa kandidáti dvadsaťkrát stretnú pred voľbami

Ivan Korčok považuje za dôležité, aby sa prezidentskí kandidáti stretávali v predvolebných diskusiách.

Jeden komentár

  1. to „vojnoví utecenci“ maju prachy na kupu domu vo Velkom Bieli?…alebo ich tam nejaky blbecek ubytoval?…jedno lepsie ako druhe…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *