Home / SLOVENSKO / Ďuriš Nicholsovová prezradila názov jej novej strany, Jablko má byť sviežou alternatívou k súčasným stranám

Ďuriš Nicholsovová prezradila názov jej novej strany, Jablko má byť sviežou alternatívou k súčasným stranám

15.1.2023 (Webnoviny.sk) – Nová politická strana Lucie Ďuriš Nicholsonovej sa bude volať Jablko. Ďuriš Nicholsovová to uviedla v statuse na sociálnej sieti. V hre boli aj názvy ako Istota, Stredná cesta, prípadne Stred, ale tiež Obnova.

Podľa Ďuriš Nicholsonovej ju ale žiadny z týchto názvov nechytil. „Chcelo to niečo svieže, niečo pekné, niečo šťavnaté, chutné. Niečo, čo v sebe skrýva pekný príbeh,“ napísala.

Jablko by podľa europoslankyne malo byť modernou, stredovou a proeurópskou stranou. Má ambíciu byť sviežou alternatívou k súčasným politickým stranám, ktoré sú ideovo či ľudsky vyprázdnené a nedokážu dať ľuďom nádej.

„Verím, že pre mnohé Slovenky a Slovákov bude Jablko šťavnatou nádejou na lepší život v lepšom Slovensku,“ doplnila Ďuriš Nicholsonová.

Viac k témam: Nová politická strana
Zdroj: Webnoviny.sk – Ďuriš Nicholsovová prezradila názov jej novej strany, Jablko má byť sviežou alternatívou k súčasným stranám © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Kolícia ani po dvoch mesiacoch nevyvodila chyby štátnych zložiek pri atentáte na Fica, vyčíta KDH

KDH poukázalo na americké tajné služby, ktoré po útoku na Donalda Trumpa priznali svoje pochybenie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *