Home / SLOVENSKO / Vodič so svojím Audi prešiel do protismeru a čelne sa zrazil s kamiónom, 57-ročný muž nehodu neprežil

Vodič so svojím Audi prešiel do protismeru a čelne sa zrazil s kamiónom, 57-ročný muž nehodu neprežil

13.1.2023 (Webnoviny.sk) –
aktualizované 13. januára 18:25

V okrese Trebišov došlo k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej 57-ročný vodič na motorovom vozidle značky Audi plynule prešiel do protismernej časti vozovky, kde sa čelne zrazil s kamiónovou súpravou.

Vodič osobného motorového vozidla podľahol zraneniam na mieste dopravnej nehody. Informovala o tom Polícia SR na svojej sociálnej sieti.

Ako informuje polícia, v súvislosti s dopravnou nehodou sa začalo trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Mladý kamionista sa nezranil

Vodič osobného motorového vozidla išiel po štátnej ceste I/179 v smere od mesta Trebišov na obec Veľaty.

Vodič s jazdnou súpravou ťahača s návesom značky Daf, s ktorým sa vodič osobného vozidla zrazil, má 28 rokov a je občanom Maďarskej republiky. Pri zrážke sa vodič nákladného vozidla nezranil.

Polícia informuje, že prítomnosť alkoholu alebo iných návykových látok bude u nebohého vodiča zistená pri pitve. U 28-ročného vodiča dychová skúška prítomnosť alkoholu v dychu nepotvrdila.

Doprava bola obmedzená

Policajti miesto udalosti dôkladne zadokumentovali aj za účasti znalca z odboru cestná doprava.
Ako uviedla polícia, počas dokumentovania miesta udalosti bola na nevyhnutne potrebný čas doprava obmedzená v oboch smeroch, pričom cestnú premávku usmerňovali príslušníci PZ.
„Za akých podmienok k tejto tragickej dopravnej nehode došlo, čo bolo jej presnou príčinou a miera zavinenia jej účastníkov, bude predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ dodala polícia.

Viac k témam: Tragická dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Vodič so svojím Audi prešiel do protismeru a čelne sa zrazil s kamiónom, 57-ročný muž nehodu neprežil © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Koniec anonymity darcov a nové označenie. Mimovládkam chýba transparentnosť, pripravovaný zákon SNS to má napraviť

O novele zákona o neziskových organizáciách poskytujúcich všeobecne prospešné služby sa bude rokovať už na aprílovej schôdzi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *