Home / SLOVENSKO / Naštartujte nový rok so skvelými akciami z donášky

Naštartujte nový rok so skvelými akciami z donášky

12.1.2023 (Webnoviny.sk) – Všetci to poznáme. Január je pre väčšinu z nás novým začiatkom, s ktorým sa spája množstvo povinností a aj novoročných predsavzatí. Či už ste sa rozhodli začať v novej práci, rozbiehate ďalší projekt, alebo máte nový tréningový plán, na jedlo vám nemusí ostať čas. Pritom stačí pár kliknutí a máte navarené! Vo foodpande sme si pre vás preto pripravili špeciálne a výhodné novoročné ponuky, ktorým nikto neodolá.

Svieže januárové tipy na výhodné menu

Čo keby sme vám dali kontakty na väčšinu reštaurácií a bistier po celom Slovensku? Nech sa páči. K tomu vám navyše pribalíme aj bonus. Vo foodpande pre vás neustále pripravujeme nové a zaujímavé ponuky, ktorým sa nedá odolať. V našej aplikácií a na našej webstránke tak nájdete počas celého roka množstvo výhod a zliav. Najnovšie si môžete objednať celé menu z vybraných reštaurácií za zvýhodnenú cenu len 7€. Nezáleží, či ste dostali chuť na kuracie stehno so šťuchanými zemiakmi a omáčkou z lesných húb, alebo na chutné sushi. V rámci tejto akcie vás čaká široká ponuka reštaurácií v každom meste, ktoré môžete ochutnať doslova po pár klikoch a navyše výhodnejšie ako kedykoľvek predtým.

More možností – všade rovnaká cena

Cez foodpandu vám v Bratislave odporúčame vyskúšať napríklad exotickú Persian Restaurant Nivy, ktorá sa môže pochváliť skvelým hodnotením s plným počtom bodov 5/5. Milovníci vietnamskej kuchyne určite ocenia ponuku z A Pho Bistro a ak máte chuť na štavnatý burger, určite v rámci tejto akcie oceníte legendárnu Estévečku.

Výhodné menu za 7€ pre vás máme aj v ďalších mestách. V Žiline si určite nenechajte ujsť By Dominos Pizza alebo Beko Kebab. V Košiciach vám dávame do pozornosti overené a obľúbené burgre od XXL Burger alebo si dajte výhodné menu v Rochforde. Nezabudnite, že reštaurácií v rámci tejto akcie je oveľa viac, takže máme niečo pre každého. 

Máme aj niečo špeciálne pre milovníkov Burger King

Ak nedáte dopustiť na zámorskú klasiku, určite vás poteší naša akcia v Burger Kingu. Objednajte si u nich svoje obľúbené jedlo a získajte zľavu 30 % na všetko. Tento celosvetový reťazec rýchleho občerstvenia sa špecializuje na veľké a na ohni grilované hamburgery. Prvá reštaurácia bola otvorená už v roku 1954 v Miami a dnes je na svete otvorených viac ako 17 tisíc reštaurácií v 74 krajinách sveta. Vyskúšajte ich značkový Whopper burger, ktorý sa robí v niekoľkých veľkostiach od najmenšej veľkosti JR. až po megalomanský Tripple Whopper.

Stále váhate? Presvedčte sa o opaku. Kliknite na foodpanda.sk, stiahnite si našu aplikáciu a objavte všetky výhody a zľavy, ktoré pre vás neustále pripravujeme.

Informačný servis

Viac k témam: Donáška jedla, PR
Zdroj: Webnoviny.sk – Naštartujte nový rok so skvelými akciami z donášky © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Kolícia ani po dvoch mesiacoch nevyvodila chyby štátnych zložiek pri atentáte na Fica, vyčíta KDH

KDH poukázalo na americké tajné služby, ktoré po útoku na Donalda Trumpa priznali svoje pochybenie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *