Home / SLOVENSKO / Incident vo Veľkých Dvorníkoch sa skončil tragicky, zomrel 43-ročný muž

Incident vo Veľkých Dvorníkoch sa skončil tragicky, zomrel 43-ročný muž

5.1.2023 (Webnoviny.sk) – Trnavskí krajskí kriminalisti vyšetrujú okolnosti tragickej udalosti vo Veľkých Dvorníkoch (okres Dunajská Streda), pri ktorej zomrel 43-ročný muž. Polícia už začala vo veci trestné stíhanie pre zločin vraždy.

Ako informovala trnavská krajská polícia na sociálnej sieti, incident medzi dvomi osobami sa odohral v rodinnom dome v stredu 4. januára v popoludňajších hodinách.

„Jedna z osôb pri ňom utrpela zranenia nezlučiteľné so životom. Do obce bol vyslaný policajný výjazd, ktorý vykonal rozsiahlu obhliadku miesta činu. Polícia k prípadu prizvala aj znalcov z odboru zdravotníctva,“ uviedla polícia. Policajti podozrivú osobu na mieste zadržali.

„V súčasnosti s ňou vyšetrovateľ vykonáva potrebné procesné úkony a až do ich skončenia bude umiestnená v policajnej cele. Bližšie informácie k prípadu poskytneme, keď to situácia vo vyšetrovaní dovolí,“ dodala polícia.

Viac k témam: Krimi, Vražda
Zdroj: Webnoviny.sk – Incident vo Veľkých Dvorníkoch sa skončil tragicky, zomrel 43-ročný muž © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Veľký prieskum: Slováci podporujú prechod fajčiarov na menej škodlivé produkty

Obyvatelia únie nesúhlasia s európskou politikou v oblasti tabaku. Brusel by mal podľa nich upustiť od nereálnych predstáv o úplnom odstránení nikotínu zo spoločnosti a viac sa otvoriť samotným fajčiarom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *