Home / SLOVENSKO / Zemanová reaguje na Pellegriniho vyhlásenie o rokovaní k predčasným voľbám, nevidí dôvod na spájanie opozície

Zemanová reaguje na Pellegriniho vyhlásenie o rokovaní k predčasným voľbám, nevidí dôvod na spájanie opozície

11.10.2022 (Webnoviny.sk) – Nevidím dôvod, prečo by sa opozícia mala spájať, spája sa koalícia. Predsedníčka poslaneckého klubu strany Sloboda a Solidarita (SaS) Anna Zemanová to povedala novinárom po vyhlásení predsedu strany Hlas – sociálna demokracia (Hlas-SD) Petra Pellegriniho, ktorý chce zvolať rokovanie o predčasných voľbách.

„Takéto niečo my iniciovať nebudeme. Keď dostaneme pozvánku, tak sa poradíme a dohodneme sa na klube,“ tvrdí Zemanová. Ďalej dodala, že strana SaS žiadne rokovania nevylučuje. „Keď nás niekto pozve, pozrieme si, aká je téma a z akého dôvodu nás pozývajú. Potom sa rozhodneme,“ uzavrela.

Zdroj: Webnoviny.sk – Zemanová reaguje na Pellegriniho vyhlásenie o rokovaní k predčasným voľbám, nevidí dôvod na spájanie opozície © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Veľký prieskum: Slováci podporujú prechod fajčiarov na menej škodlivé produkty

Obyvatelia únie nesúhlasia s európskou politikou v oblasti tabaku. Brusel by mal podľa nich upustiť od nereálnych predstáv o úplnom odstránení nikotínu zo spoločnosti a viac sa otvoriť samotným fajčiarom.

Jeden komentár

  1. ta pani na foto ma 115 rokov?…ak nie musi byt vazne chora…pani Zemanova budicek ak sa niekde na Slovensku dostanete k doktorovi šup na vysetrenie…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *