Home / SLOVENSKO / Opitý vodič zdemoloval dve odparkované autá, polícia mu v dychu namerala viac ako tri promile

Opitý vodič zdemoloval dve odparkované autá, polícia mu v dychu namerala viac ako tri promile

11.10.2022 (Webnoviny.sk) – Opitý vodič narazil v nedeľu večer do dvoch vozidiel, následne nafúkal viac ako tri promile. Ako na sociálnej sieti informovala košická krajská polícia, v nedeľu večer viedol 32-ročný muž z Považskej Bystrice motorové vozidlo zn. Hyundai Atos po miestnej komunikácii v obci Drienovec (okr. Košice – okolie), pričom v dôsledku nevenovania sa vedeniu vozidla narazil ľavou prednou časťou do zadnej pravej bočnej časti vozidla Volvo XC60, ktoré parkovalo na ľavom okraji cesty a ktoré sa následkom nárazu posunulo. Následne narazil ľavou prednou časťou do pravej zadnej časti vozidla Mazda CX-5, ktoré stálo zaparkované pred vozidlom Volvo.

Pri dopravnej nehode sa ľahko zranil vodič motorového vozidla Hyundai, ktorého policajti bezprostredne po dopravnej nehode podrobili dychovej skúške s výsledkom 1,52 mg/l, čo je v prepočte 3,17 promile.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Alkohol za volantom, Opitý vodič
Zdroj: Webnoviny.sk – Opitý vodič zdemoloval dve odparkované autá, polícia mu v dychu namerala viac ako tri promile © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na rýchlostnej ceste R7 horí auto. Na mieste zasahujú hasiči a záchranári (video)

Obmedzený je pravý jazdný pruh, vodičov žiadajú pri prejazde týmto úsekom o zvýšenú opatrnosť.

Jeden komentár

  1. doba je horsia ako zla a ludia na Slovensku zacinaju slopat viac a viac ako bolo standardom…co by nebolo to najhorsie mnohych aj chapem, ze sa dostali do takej zivotnej situacie, ze je pre nich jedinou barlickou alkohol, nie kazdy sa dokaze postavit problemu celom a riesit ho racionalne mozno ze niekedy to ani nejde ale to ze ozrati sadaju za volant je velmi zle a nebezpecne…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *