Home / SLOVENSKO / Starší muž neprežil zrážku s autom, na mieste zasahovali všetky záchranné zložky (foto)

Starší muž neprežil zrážku s autom, na mieste zasahovali všetky záchranné zložky (foto)

26.9.2022 (Webnoviny.sk) – Chodca na priechode pre chodcov v Banskej Bystrici zrazilo auto, nehodu neprežil. Ako informuje banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti, nehoda sa stala v pondelok krátko po 7:00 na ceste I/66 – na hlavnom ťahu mestom na priechode regulovanom svetelnou signalizáciou. Podľa polície starší muž prechádzal v smere od malej železničnej stanice na Národnú ulicu, pričom ho zrazilo vozidlo jazdiace v smere od Brezna.

„Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky, ktoré bojovali o život muža. Žiaľ, napriek snahe záchranárov chodec zraneniam podľahol,“ uvádza polícia s tým, že dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania. Do vyšetrovania budú pribratí aj znalci z odboru cestnej dopravy, ako aj znalci z odboru zdravotníctva. K presným príčinám či miere zavinenia polícia nateraz nebude poskytovať žiadne podrobnejšie informácie.

Viac k témam: Tragická dopravná nehoda, Úmrtie, Zrážka chodca s autom
Zdroj: Webnoviny.sk – Starší muž neprežil zrážku s autom, na mieste zasahovali všetky záchranné zložky (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Z vraždy muža v Petržalke obvinili 45-ročnú ženu, hrozí jej väzenie na 15 až 20 rokov (foto)

Mŕtveho muža našli pred desiatimi dňami na Jasovskej ulici.

Jeden komentár

  1. otrasne ked clovek zistuje, ze najnebezpecnejsim miestom na vozovke je pre chodca prechod pre chodcov…toto je v nekonecnej rade dalsia obeť…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *