Home / POLITIKA / ŠOK: Matovič sa prirovnáva k ŽIDom počas FAŠISTIckého Slovenského štátu. NECHUTNÉ

ŠOK: Matovič sa prirovnáva k ŽIDom počas FAŠISTIckého Slovenského štátu. NECHUTNÉ

Je to nechutné, a to až tak, že by to mal pochopiť aj Eduard Heger.
Včera som si myslel, že to musí byť jasné každému, a preto nemá zmysel vysvetľovať, v čom je zvrhlosť, keď sa Matovič prirovnáva k Židom a súčasne prirovnáva novinárov k fašistom. Dnes som si istý, že to nemôžeme nechať tak.
Takže: Židia vo fašistickom Slovenskom štáte neboli považovaní za ľudí. Stratili takmer všetky práva. Nemohli chodiť do školy, nemohli podnikať, pracovať, nemohli takmer nič. Na kabáte nemohli mať ani kožušinu z líšky, ale museli mať žltú hviezdu, aby každý vedel. Ich spoluobčania, Slováci, im zobrali majetky a potom ich postupne vyvraždili. Za každého ešte zaplatili 500 ríšskych mariek Hitlerovi, lebo boli vďační, že sa ich zbavili.
Matovič stále riadi vládu. Oficiálne je minister financií, v skutočnosti premiér. Práve vykopal z vlády Sulíka a celú SaS. Každý deň je v médiách, a keď nie je, vypisuje na facebooku. Má až takú slobodu a voľnosť, že sa to nedá vydržať. Štát, teda my, mu platí milióny za výsledok vo voľbách. Ani náhodou nestráda. Je na vrchole pyramídy. Správa sa ako neobmedzený vládca.
Napriek tomu sa prirovnáva k obetiam, sám seba vidí, ako človeka bez práv a niekoho, komu ide o život. Je to ďalší dôkaz, ako veľmi je mimo. Toto by malo byť príliš už aj pre Hegera a OĽaNO,“ takto hodnotí včerajší FB status I. Matoviča, šéfredaktor Denníka N, Matúš Kostolný.
Kostolný na svojom FB profile, reagoval na FB profil Igora Matoviča, ako je uvedený nižšie v celom rozsahu a bez cenzúry:
 Na čo reagoval I.Matovič? Viac vo videách:

Ďakujeme Petrovi za TIP.
Zdroj: TU a TU

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

ŠOKujúce dôkazy. Ako MATOVIČovci priznili právny štát SLOVENSKO?

140 prípadov nezákonných a úmyselných konaní. Publikácia Úradu vlády SR o týchto činoch má 141 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *