Home / POLITIKA / MAFIA s pomocou Sulíka už dala chladiť šampanské Cristal, tvrdí Matovič

MAFIA s pomocou Sulíka už dala chladiť šampanské Cristal, tvrdí Matovič

„SaS zajtra povalí už 3. demokratickú protikorupčnú vládu, ktorej bola súčasťou.
V 2011 vydieral Ivetu Radičovú. Hrozil, že ak nebude po jeho, vytúženú a vymodlenú vládu povalí. Chladnokrvne to urobil, hoci vopred vedel, že Euroval bude za dva dni aj tak schválený. Nasledujúce roky prišlo korupčné peklo z dieľne tej najhoršej slovenskej mafie so smrťou Jána a Martiny. On bol však so svojim dieľom spokojný, mafia tiež. Euroval zachránil eurozónu pred rozpadom, čo bol presný opak toho, čím ľudí balamútil.
V 2021 vydieral mňa. Našiel si zámienku v nákupe Sputnika, hoci sám na vláde dal súhlas “Nech ho kúpi Marek sám, má na to ako minister zdravotníctva kompetencie”. Nečakal, že na poslednú chvíľu uhnem a prekazím mu plán na opätovné odovzdanie moci mafii. Mafia si musela utrieť slinky.
V 2022 vydiera Eda Hegera. Tvári sa ako jeho priateľ, ale potichu mu poza chrbát za výhody kupuje poslancov. Opäť si našiel zámienku, tentokrát Rodinný balíček, hoci ho mohol kedykoľvek vetovať, ale on sa verejne práva veta vzdal. Opäť podlosť najhrubšieho zrna za potlesku kolaborantov v médiách. Cieľ je však iný – finálne potupiť jediné protikorupčné hnutie, chybu v systéme. Potupiť tak, aby si státisíce našich voličov, ktorí na nás vo voľbách vsadili svoju dôveru, mysleli, že sme poserovia, ktorí sa poklonia pred mafiou a ich poskokmi. Aby vo voľbách už zostali doma a už nepokazili plán na návrat mafie k moci za hurónskeho potlesku kolaborantov z médií.
Otvorme oči. 25 miliard eur len v najbližších rokoch z európskych zdrojov. Suma, z ktorej sa poctivému človeku zatočí hlava. A nepoctivému z nej začnú mimovoľne sliny tiecť. To je skutočná hra v pozadí.
Pod rúškom leta sa rozohral kľúčový zápas za návrat mafie k moci. Tlak je obrovský, veď vidíte všade možne. My to však nevzdáme. Uhnúť dnes užitočným idiotom mafie, znamená vydať Slovensko na spiatočku, kde opäť bude ruka ruku myť a obyčajní ľudia a rodiny budú opäť chudobní príbuzní. My túto špinavú hru s nimi hrať nebudeme.
Držte palce, Dík i. ✌️,“ uviedol na svojom FB profile minister financií Igor Matovič

Zdroj: TU

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

VIEME PRVÍ: Známy politológ chce byť europoslancom

Informácie zo sobotňajšieho utajené stretnutie priaznivcov známeho politológa Jána Baráneka v bratislavskom hoteli Apolo prenikli …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *