Home / SVET / Medvedev obvinil Západ zo snahy vyprovokovať rozpad Ruska a varoval pred súdnym dňom

Medvedev obvinil Západ zo snahy vyprovokovať rozpad Ruska a varoval pred súdnym dňom

4.9.2022 (Webnoviny.sk) – Bývalý ruský prezident Dmitrij Medvedev obvinil USA a ich spojencov zo snahy vyprovokovať rozpad Ruska a varoval, že takéto pokusy by mohli viesť k súdnemu dňu.

Medvedev, ktorý je spojencom prezidenta Vladimira Putina, varoval Západ, že snaha dotlačiť Rusko ku kolapsu povedie k „šachovej hre so smrťou“.

Viac o téme: Vojna na Ukrajine

Podľa Medvedeva časť predstaviteľov Západu by rada „využila vojenský konflikt na Ukrajine na zatlačenie našej krajiny k novým zvratom dezintegrácie“. Informuje o tom portál news.sky.com.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Vojna na Ukrajine (fotografie)

Viac k témam: rozpad Ruska, rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: Webnoviny.sk – Medvedev obvinil Západ zo snahy vyprovokovať rozpad Ruska a varoval pred súdnym dňom © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Medzinárodný súdny dvor nariadil Izraelu otvoriť viac priechodov pre pomoc smerujúcu do Pásma Gazy

Dve nové predbežné opatrenia vydal v prípade žaloby Juhoafrickej republiky, ktorá obvinila Izrael z genocídy.

2 komentáre

  1. pokial sa nestane to, ze Rusko nenavstivi zopar riadicich centier Zapadu hlavne v USA a Velkej Britanii a v Bruseli svojimi cikrikmi nebude na tomto svete pokoj…ze si to odnesu aj nevinni ludia je jasne ale ked sa rube les lietaju aj triesky…

  2. to co som vyssie napisal nepisem preto, ze by som bažil po vojne uz aj svojim vekom 75 r. som odjakziva sucastou tzv. kvetinovych deti pisem to preto, ze Zapad by mal dobre pocuvat co hovori Medvedev a ked dobre nepocuju mali by si dat vyšpricovat uši…to co povedal Medvedev mrazí…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *