Home / POLITIKA / Keď DR. HARABíN nahradí na čele štátu podozrivého z daňových podvodov prezidenta Kisku

Keď DR. HARABíN nahradí na čele štátu podozrivého z daňových podvodov prezidenta Kisku

Ani nie polroka sa stretol s polrokom a PRAVDA na DENNÍKu POLITIKA sa opäť potvrdila. Bolo že to škreku, že si DENNÍK POLITIKA vymýšľa, keď sme uverejnili tento článok: VIEME PRVÍ: JUDR. Harabín bude kandidovať na slovenského prezidenta v roku 2019

Včera sa to potvrdilo a DR. Harabín pre webportál aktuality aj uviedol: „Čím viac podpisov, tým viac ľudí stotožnených s mojimi názormi, a tým pádom ľahšie moje rozhodovanie,“ odpovedá Harabin na otázku, či mieni kandidovať na prezidenta.

Prívrženci doktora sudcu najvyššieho súdu Štefana Harabina začali totiž so zbieraním podpisov potrebných pre jeho kandidatúru na prezidenta.

Každopádne je jasné, že od zbierania podpisov po zasadnutie do prezidentského paláca je ešte dlhá cesta. DR. Harabín si ju určite uvedomuje a DENNÍK POLITIKA svojím čitateľom už čoskoro prinesie viaceré rozhovory na túto problematiku. Nhradť na čele štátu podozrivého z daňových podvodov prezidenta Kisku (ako uvádza minister vnútra Kaliňák) sa totiž chystajú viacerí kandidáti.

jpp

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Váľaju sa ako prasce v miliónoch od štátu ale ako a na čo ich míňajú ?

Ktorí politici berú milióny na svoje strany ale nedali na pamätník okupácie 21. augusta 1968 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *