Home / SLOVENSKO / Divízia Beauty Care Henkel Slovensko prináša už piaty rok radosť na detské oddelenia po celom Slovensku

Divízia Beauty Care Henkel Slovensko prináša už piaty rok radosť na detské oddelenia po celom Slovensku

5.1.2022 (Webnoviny.sk) – Prinášať radosť na detské oddelenia je sloganom kampane, na ktorej už piaty rok participuje  divízia Beauty Care spoločnosti Henkel Slovensko spolu so sieťou drogérií Teta. Vďaka výťažku z nákupu vybraných produktov značiek Schauma a Fa sa pomoc za päť rokov dostala 15 detským oddeleniam v nemocniciach po celom Slovensku.

Princípom kampane Prinesieme radosť na detské oddelenia je nákup vybraných produktov značiek Fa a Schauma v sieti drogérií Teta. Z nákupu každého výrobku putuje 10 centov na pomoc a celkový výťažok je rozdelený medzi vybrané detské oddelenia v nemocniciach. O výbere oddelení, ktoré dostanú finančnú pomoc, vždy rozhoduje verejnosť.

„V každom kraji (západ, stred a východ) sa vyberú dve nemocnice, ktoré v priebehu troch septembrových týždňov súťažia na facebookovej stránke Teta drogérie Slovensko. Tá nemocnica, ktorá získa najväčší počet hlasov v kraji, získa šek na 3 000 €. Každý rok tak v každom kraji získa podporu jedno detské oddelenie,“ vysvetľuje princíp výberu nemocníc Juraj Čechvala, Key Account manažér divízie Beauty Care, Henkel Slovensko.

Vybrané detské oddelenia dostávajú príspevok rovnako vo výške 3 000 €. Ide o sumu, ktorá je vyzbieraná číro z nákupu produktov značiek Fa a Schauma. „Teta drogéria ako partner projektu plní svoju rolu recipročným plnením voči značkám Fa a Schauma. Je to win – win situácia, a preto je to spoločný projekt,“ dopĺňa Juraj Čechvala.

Podporené nemocnice

V piatom ročníku kampane Prinesieme radosť na detské oddelenia pomoc dostali Detské oddelenie v nemocnici Snina na nákup prístroja na skríning sluchu novorodencov, tlakomerov a monitora saturácie O2 a postieľky, Detské oddelenie vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou v Žiline na rekonštrukciu, zlepšenie a zútulnenie priestorov pre hospitalizované deti a ich sprievodcov ako zákonných zástupcov a Detské oddelenie Fakultnej nemocnice v Trnave na nákup hračiek zameraných na psychomotorický vývoj hospitalizovaných detí, tiež na nábytok, tapety s detskou tematikou, set terapeutických kariet pre deti s úzkostnými poruchami a zabezpečenie prístupu do vybraných medzinárodných databáz orientovaných na pediatriu.

V roku 2020 pomoc putovala detským oddeleniam nemocníc v mestách Bardejov, Banská Bystrica a Trenčín. Zakúpené boli infúzne pumpy, nové detské postieľky, bola zabezpečená rekonštrukcia vchodu, mzdy pre psychológa, inštruktora sociálnej rehabilitácie a liečebného pedagóga pre Svetielko nádeje či zabezpečenie detskej elektrickej polohovacej postieľky so stolíkom pre potreby Kliniky pediatrie a neonatológie.

Za päť rokov fungovania kampane sa pomoc dostala aj detským oddeleniam v ďalších mestách ako Čadca, Prešov, Zvolen, Nové Zámky, Ružomberok, Spišská Nová Ves, Nitra, Košice i Liptovský Mikuláš.

„Som nesmierne potešený, že aj naše značky majú jasne stanovenú oblasť pomoci a cieľovú skupinu, ktorej spolu s našimi partnermi pomáhajú. Je to dôkaz toho, že spojenie síl a spolupráca sú kľúčom k úspechu,“ vysvetľuje prezident spoločnosti Henkel Slovensko, Christian Schulz.

Viac informácií o kampani Prinesieme radosť na detské oddelenia uvádza stránka  Prinesieme radosť | Teta drogéria (tetadrogerie.sk).

Informačný servis

Viac k témam: PR
Zdroj: Webnoviny.sk – Divízia Beauty Care Henkel Slovensko prináša už piaty rok radosť na detské oddelenia po celom Slovensku © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Cyklista neprežil zrážku s autom medzi Skalicou a Holíčom, polícia apeluje na používanie reflexných prvkov (foto)

Starší muž zraneniam na mieste podľahol.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *