Home / šport / Futbal / Slovenský brankár Greif RCD Mallorca v pondelňajšom zápase nepomôže, dostal koronavírus

Slovenský brankár Greif RCD Mallorca v pondelňajšom zápase nepomôže, dostal koronavírus

20.11.2021 (Webnoviny.sk) – Slovenský futbalový brankár Dominik Greif nebude k dispozícii mužstvu RCD Mallorca v pondelňajšom zápase 14. kola španielskej La Ligy 2021/2022 na trávniku madridského tímu Rayo Vallecano. Ako referuje klubový web, 24-ročný rodák z Bratislavy sa nakazil koronavírusom.

Dominik Greif má ochorenie COVID-19. Cíti sa dobre a až do zodpovedajúcej lekárskej kontroly sa bude nachádzať v domácej izolácii,“ uviedol v oficiálnom vyhlásení klub z Baleárskych ostrovov.

Člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie prišiel na Malorku pred začiatkom aktuálnej sezóny po dlhoročnom pôsobení v bratislavskom Slovane. Tréner Luis García Plaza mu zatiaľ dal príležitosť v jednom stretnutí najvyššej španielskej súťaže – 26. septembra nastúpil v domácom dueli proti Osasune Pamplona (2:3). V ostatných tohtosezónnych zápasoch z lavičky náhradníkov „kryl chrbát“ Manolovi Reinovi.

Viac k témam: Futbalista, Koronavírus, Obmedzenia
Zdroj: Webnoviny.sk – Slovenský brankár Greif RCD Mallorca v pondelňajšom zápase nepomôže, dostal koronavírus © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *