Home / POLITIKA / Náš generál zdravotníctva

Náš generál zdravotníctva

Alebo útok na slovenských občanov a neschopnosť generála zdravotníctva.

Bývalého ministra zdravotníctva známeho svojou  značnou odbornou neschopnosťou. nahradil generál. Nie je to generál zdravotníctva, ale skôr generál alibizmu a generál minimálnej komunikácie s verejnosťou. Máme pochybnosti ako vôbec získal funkciu generála. Generál ma nielen veliť premýšlať, ale hlavne  strategicky a odborne myslieť. Žiaľ Náš generál asi získal generálsku funkciu ktovie ak…Nepreukázal, že vie veliť a myslieť vopred. V prípade zdravotníctva určite nie.
Posledné opatrenia Hegerovej vlády  znamenajú rozvrat v dôvere k základnej vládnej kompetentnosti Odpor slovenských  občanov. na hraniciach zodpovedá slovenskému ústavnému rámcu. Odpor na hraniciach, ktoré sú stále viac uzatvárané  znamená vznik aktívnej občianskej spoločnosti, ktoré budú ochraňovať práva občanov. Dodajme, že voči nami platenými orgánmi štátnej moci.
Žiaľ vláda, už je málo slovenská, ešte menej odborná a vôbec nie je predvídateľná. Súčasná vládna moc vyvoláva otázku nielen jej kompetentnosti.  Môžeme sa vôbec spoľahnúť, že vláda vládne v prospech slovenských občanov. Po dlhých rokoch napr. .v Podhájskej sa Slováci varia vo vlastnej šťave a miesto bazénov sa trápia na betóne bez vody. Bezhlavé uzatváranie hraničných prechodov znamená zánik pracovných príležitosti a začiatok definitívneho konca dôvery v kompetentnosť súčasnej vládnej moci, ktorá sa stala nezodpovednou strelou do práv obyčajných ľudí. Źalostne pôsobi, že vláda sa stala verejným nepriateľom národa a slovenských občanov, nielen na hraničných prechodov..
Čo na to obyčajní ľudia.
Samozrejme nie tí, ktorí sú súčasťou vládnych štruktúr.  Od nich sa  tí praví obyčajní ľudia už oddelili.
Obyčajní ľudia a to bez ohľadu na ich politické presvedčenie chcú len predvídateľné a kompetentné kroky od predstaviteľov štátu.
Pokiaľ si to súčasná vláda rýchlo neuvedomí prídu plné ulice a nedozerné dôsledky pre náš budúci politický vývoj.
Bruno Čanády 

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Váľaju sa ako prasce v miliónoch od štátu ale ako a na čo ich míňajú ?

Ktorí politici berú milióny na svoje strany ale nedali na pamätník okupácie 21. augusta 1968 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *