Home / SLOVENSKO / Žena prechádzala cez cestu mimo priechodu, zrážku s autom neprežila a vážne zranený je aj vodič (foto)

Žena prechádzala cez cestu mimo priechodu, zrážku s autom neprežila a vážne zranený je aj vodič (foto)

8.2.2021 (Webnoviny.sk) – Pri tragickej dopravnej nehode v obci Čečejovce v okrese Košice – okolie prišla o život 56-ročná chodkyňa. Ako na sociálnej sieti informovala košická krajská polícia, 30-ročný vodič z okresu Košice – okolie na Volkswagene Golf pravdepodobne prekročil povolenú rýchlosť, nevenoval sa plne vedeniu vozidla a zachytil 56-ročnú ženu.

Tá cez cestu prechádzala bez ochranných reflexných prvkov a mimo priechodu pre chodcov. Po zrážke následne vodič narazil do zábradlia ponad miestny potok. Žena pri nehode utrpela zranenia nezlučiteľné so životom. Vodič, u ktorého požitie alkoholických nápojov pred jazdou zistené nebolo, utrpel ťažké zranenia.

Policajný vyšetrovateľ začal v súvislosti s uvedenou udalosťou trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Viac k témam: dopravná nehoda, tragická dopravná nehoda, zrážka auta s chodcom
Zdroj: Webnoviny.sk – Žena prechádzala cez cestu mimo priechodu, zrážku s autom neprežila a vážne zranený je aj vodič (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Rozpočet na prezentáciu na Bienále Benátky považujeme za primeraný, reaguje SNG na vyjadrenia ministerstva kultúry

Tohto ročný projekt Bienále Benátky bol pripravovaný od minulého leta.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *