Home / SLOVENSKO / Klientske centrá či okresné úrady budú aj po 3. februári fungovať pre verejnosť len dopoludnia

Klientske centrá či okresné úrady budú aj po 3. februári fungovať pre verejnosť len dopoludnia

3.2.2021 (Webnoviny.sk) – Klientske centrá, okresné úrady, oddelenia dokladov a ďalšie pracoviská Ministerstva vnútra SR (MV SR) budú aj po 3. februári poskytovať služby pre verejnosť iba dopoludnia. V profile na sociálnej sieti o tom informovalo MV SR. Služby budú klientom k dispozícii od 8:00 do 12:00.

Potrebné doklady

Služby bude môcť využívať osoby, ktoré sa preukážu negatívnym výsledkom testu na prítomnosť ochorenia COVID-19 vykonaným po 27. januári alebo potvrdením o prekonaní ochorenia COVID-19, nie starším ako tri mesiace.

Akceptovaný bude aj doklad o diagnostike ochorenia medzi 7. novembrom 2020 a 26. januárom 2021 alebo doklad o absolvovaní dvoch kôl očkovania proti ochoreniu COVID-19, ak od podania druhej vakcíny uplynulo 14 dní.

Režim platný aj v okresoch

Vybavení budú aj klienti podľa platných výnimiek vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva SR.

Režim sa bude týkať aj pracovísk v okresoch Dunajská Streda, Topoľčany, Hlohovec, Partizánske, Šaľa, Komárno, Revúca, Galanta, Brezno, Levice, Zlaté Moravce, Bánovce nad Bebravou, Žarnovica, Medzilaborce, Košice – okolie, Nové Zámky, Trebišov, Rožňava, Krupina, Malacky, Pezinok, Žiar nad Hronom, Poltár, Trnava, Bytča, Senec, Humenné, Košice, Snina, Detva, Nové Mesto nad Váhom, Senica, Prievidza, Zvolen.

Viac k témam: COVID-19, Koronavírus, úrady
Zdroj: Webnoviny.sk – Klientske centrá či okresné úrady budú aj po 3. februári fungovať pre verejnosť len dopoludnia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Cyklista neprežil zrážku s autom medzi Skalicou a Holíčom, polícia apeluje na používanie reflexných prvkov (foto)

Starší muž zraneniam na mieste podľahol.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *