Home / POLITIKA / POŽADUJEME DEMISIU PSYCHOPATA. Matovič je HULVÁT aj voči PREZIDENTKE

POŽADUJEME DEMISIU PSYCHOPATA. Matovič je HULVÁT aj voči PREZIDENTKE

Neskutočná hanba. Premiér Matovič si vymenil s prezidentkou Čaputovou dokopy 140 SMS správ. Esemesky, na ktoré prezidentke neodpovedal, boli podľa I. Matoviča len informatívne a necítil potrebu na ne odpovedať. „Mrzí ma to, ale neviem, ono sa to poddá,“ dodal Matovič.

Ako môže fungovať Slovenská republika, keď premiér neodpovie prezidentke ani na SMS?

Žiaľ, toto správanie premiéra voči prezidentke Slovenskej republiky nie je len znakom psychopatie pacienta vo funkcii premiéra SR ale znakom, že Igor Matovič je prinajmenšom neokrôchaný hulvát.

Voči prezidentke Zuzane Čaputovej môže mať ktokoľvek milión výhrad a antagonistických postojov ale bez ohľadu na všetko je Zuzana Čaputová kultivovaná dáma a prezdentka Slovenskej republiky.

Dáme a prezidentke Slovenkej republiky na jej SMS odpovie každý normálny a slušný človek. Nedpovie len psychopat alebo blázon alebo hulvát.

„Premiér Matovič je po prevalení tohto škandálu buď psychopat alebo blázon alebo hulvát a mal by okamžite podať DEMISIU lebo svojím správaním škodí Slovenskej republike a jej občanom,“ vyzval na sociálnej sieti FB Bojovník za národ a začal šíriť výzvu na demisiu premiéra Matoviča.

DENNÍK POLITIKA nekĺže po povrchu a prináša svojím čitateľom necenzúrované a pravdivé spravodajstvo, ktoré naši čitatelia môžu sami analyzovať a konfrontovať aj s inými zdrojmi informácii.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ťažká dilema Petra Pellegriniho

Blížia sa prezidentské voľby a podľa prieskumov verejnej mienky má Pellegrini veľkú šancu, že v …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *