Home / šport / KHL / Medzi ocenenými hráčmi 13. týždňa KHL sa ocitol aj slovanista Zach Boychuk

Medzi ocenenými hráčmi 13. týždňa KHL sa ocitol aj slovanista Zach Boychuk

MOSKVA 27. novembra (WebNoviny.sk) – Dvadsaťosemročného Kanaďana v službách Slovana Bratislava Zacha Boychuka ocenili ako najlepšieho útočníka v trinástom týždni Kontinentálnej hokejovej ligy 2017/2018.

Bývalý hráč Caroliny, Pittsburghu či Nashvillu v NHL sa vo dvoch minulotýždňových zápasoch v drese Slovana blysol dovedna piatimi bodmi za 4 góly a 1 asistenciu.

Po dva góly strelili Amuru Chabrovsku aj Víťazu Podoľsk a oba domáce súboje ukončil s dvoma plusovými bodmi. S Podoľskom Slovan prehral 4:5 po predĺžení, ale Chabarovsk zdolal 5:2.

Ďalšími troma ocenenými hráčmi uplynulého týždňa KHL boli brankár Emiľ Garipov (AK Bars Kazaň), obranca Krišjanis Redlihs (Dinamo Riga) a za najlepšieho nováčika týždňa vyhlásili obrancu Avangardu Omsk Maksima Minejeva. Informoval o tom web khl.ru.

Viac k témam: hokej, KHL Kontinentálna hokejová liga, Slovan v KHL, Zach Boychuk
Zdroj: Webnoviny.sk – Medzi ocenenými hráčmi 13. týždňa KHL sa ocitol aj slovanista Zach Boychuk © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Adam Liška ostáva v KHL, predĺžil zmluvu so Severstaľom Čerepovec

Bratislavský rodák pôsobí v Čerepovci od leta 2019. V KHL hral aj v sezóne 2018/2019, vtedy vo farbách Slovana Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *