Home / POLITIKA / Majiteľ Kiskovírusu začína produkovať podlé zlo? Kollárovi sa čudujem, že sa chce votrieť tam, kde ho časť odmieta.

Majiteľ Kiskovírusu začína produkovať podlé zlo? Kollárovi sa čudujem, že sa chce votrieť tam, kde ho časť odmieta.

Aj prvé povolebné debaty budúcich vládnych strán ukázali mnohé rozpory. Až mi je možno už exšaša slovenskej politiky Matoviča ľúto, čo mu pripravili budúci koaliční partneri. Teraz zisťuje, že už prvý krok budúceho premiéra zostaviť budúcu vládu, je pre neho naozaj veľmi náročná vec.

Všetci jeho budúci partneri ho majú stále za blázna a preto s ním aj takto kývajú dvaja napriek katastrofálnym percentuálnym ziskom. Nuž, vyžiera si za svoje šaškáriny neúctu. A kto vie, ako ho budú brať na európskych stretnutiach špičiek ostatní premiéri a prezidenti.

Najviac s ním manipuluje najväčšie zlo v slovenskej politike. Jeho bohorovné vyhlásenia sú naozaj na smiech. Ale sú aj prezentáciou neúprimnosti, klamstva, velikášstva i podrazáctva Kisku, ktorý má za sebou naozaj čudnú minulosť. Do volebnej kampane vstupoval ako  najdôveryhodnejší politik  -americký exprezident Slovenska porušujúci ústavný zákon, s trojdňovým pracovným týždňom, prelietajúc milión štátnych Euro za svojou rodinou a mnohých ďalších politických lapsusov (viď Dalajláma. Soros), ale ako favorit na premiéra (to by sme si už len dali), čo dával vo svojich rečiach veľmi najavo (potrebujeme prevziať moc) a preliezol do parlamentu len tak – tak. Už to je dôvod pre Kisku a aj pre fantazijného expremiéra spred štyroch rokov Sulíka, ktorý dnes pôsobí odovzdane ani nechce plniť svoju vraj najlepšie ocenenú knižku 11 44 na to, aby nám zakývali ako Mečiar so slovami: „S bohom idem od vás“. A to som ešte nespomenul Kiskove kriminálne kauzy. Je stíhaný za daňový podvod. Nedávnymi videami sa preukázalo, že okrem neho a bojovníčke proti zlodejom, tunelárom a podvodníkom Remišovej, si všetci myslíme, že spolupracoval s popradskou mafiou pri pozemkoch a kupoval ich od mafii za lacno a o ktorých vedel, že sú kradnuté. Ale podľa slov predsedu i podpredsedníčky strany Za Ľudí išlo o najväčšiu diskreditačnú kampaň. A o akú kampaň išlo 4 roky proti SMERu, ktorý získal vyše tri krát viac hlasov, SNS, Kotlebovcom aj zo strany samotného Kisku. Spomeňme si na jeho pejoratíva, ktoré používal vo svojich vystúpeniach na adresu týchto troch strán a ich predstaviteľov!!! Rozdiel bol však v tom, že u Kisku to boli aktuálnejšie skutky z decembra a januára, ako u ostatných. A ja sa pýtam, prečo by sme sa to mali dozvedieť až o dva – tri roky, ako o jeho prehreškoch, keď bol prezidentom?

No a spomeňme jeho včerajšie vyhlásenie po obede s Matovičom. Až sa mi hlava zakrútila, keď bohorovne vyhlásil, že vo vláde by mali byť odborne zdatní a MORÁLNE BEZÚHONNÍ ĽUDIA!!!

Toto povie človek, ktorý ma za sebou oveľa viac špinavostí a protizákonností, ako som už spomenul. To nie je krivá chrbtica, to je, ako mi včera pri debate povedal kamarát Peťo, že: „On chrbticu nikdy nemal, je to pravý had a totálne falošný hráč!!!“ A myslím si, že má pravdu. Naozaj si Kiska myslí, že nás ohúri a že sme všetci padnutí na hlavu, keď dostane zo seba takéto absurdum? Určite by bolo pre Slovákov vhodnejšie, ak by sa do parlamentu dostal namiesto Kisku Hlina s KDH.

Kiskovo ďalšie absurdné tvrdenie bolo o ministrovi zahraničných vecí. Tvrdil, že by mohol byť aj on, ale ponúka iného kandidáta. On preto, lebo pozná všetkých premiérov a precestoval celý svet. Áno, bratal sa s fašistickým prezidentom Porošenkom, cestoval po krajinách V 4, do Rakúska, do Paríža k Macronovi a do Bruselu do EÚ a na zasadnutie NATO do New Yorku, kde mal tak slabý prejav o ničom oproti českému prezidentovi Zemanovi, že som sa hanbil, že máme takého otrasného prezidenta. A že mu Obama venoval 5 minútový fototermín, aby sa mohol pochváliť, že s ním rokoval? A na súkromných cestách naozaj dosť precestoval. Zdalo sa mi až neuveriteľné, s akým velikášstvom výdával svoje súkromné cesty za  služobné.

U prezidentky, s ktorou popradského mafiánskeho pozemkára spája spoločná politická krv, bol o niečo skôr ako Kollár. Čo tam musel natárať o Kollárovi, s ktorým nechce ísť do vlády??? Muselo toho byť naozaj za plnú nošu. Asi 4 minúty sme sa pozerali iba na mikrofón.  Keď sa k mikrofónu po stretnutí s prezidentkou postavil predseda SME – Rodina, bolo mi to jasné. Boris asi čakal na panáka, aby sa ukľudnil. Málokedy Kollára vidíme nahnevaného, ale tento raz nedokázal zamaskovať v sebe zúrivosť po stretnutí s hlavou štátu. Ten, kto ho pozná osobne, to musel zaregistrovať.

Ja sa vôbec čudujem Matovičovi, že s daňovým kriminálnikom z Popradu rokuje o zložení vlády. Je to jeho prvý kotrmelec. Veď spadá do kategórie ľudí, ktorým, ako vehementne vyhlasoval, chce ísť po krku. Viem, že chce ústavnú väčšinu. Ale, ak budú návrhy ústavných zákonov rozumné, tak dostane podporu aj od SMERu či Kotlebovcov. Jedine, že by chcel poškvrniť ústavu nedemokratickými prvkami, v tom prípade môže o úpravách len snívať. Ale na to potrebuje poznať názor aj týchto strán, ale to by musel pozerať dopredu a s nimi rokovať už teraz, aby mal viac sily a mohol viac rozťahovať rukami a ústami a teda zložiť funkčnú vládu! No, Matovičovi chýba schopnosť sa dohodnúť aj s protivníkmi a teda veľkosť politika. A ignorantsvo v tomto prípade do politiky nepatrí. Ani republikán Lincoln by nedokázal zrušiť otroctvo černochov 13-tym dodatkom ústavy USA od 18. decembra 1865, ak by nerozohral šachovú partiu, vďaka vojne severu proti juhu, aj s niektorými so zadubených demokratov. Úzkoprsí pohľad na veci s klapkami na očiach Matovičovi veľmi skomplikuje život. Nuž, stať sa štátnikom nie je len zlosť i parlamentná a občianska šaškarina, ktorú ovláda dokonalo. Určite by ho brali všetkými desiatimi do každého cirkusu.

Kollár by najlepšie urobil, ak by sa tejto koalícii vyhol na hony. Nebude síce predseda parlamentu, ale on to k svojej sebarealizácii predsa nepotrebuje. Sulík mu aj tak nedovolí stavať nájomné byty a určite sa pridá aj najväčšie zlo v slovenskej politike, len aby Kollára potopili a v ďalších voľbách ho to vyradí z hry. Politika nie je len o hurá a proti niekomu (ako sme zvykli v poslednom čase voliť a po čase vytriezvieť) , ale aj o pozeraní sa za päť rohov a toto si musí Kollár uvedomiť, či chce s partiou okolo Matoviča klesať ku dnu, alebo chce viac. Ja by som ich, na jeho mieste, nechal sa brodiť v blate, prihliadajúc na jednu a nezameniteľnú pravdu, ktorá znie, že revolúcia požiera svoje deti. „Takže Borisko uvažuj triezvo, logicky a najmä predvídavo! Zostaň pekne v opozícii, lebo byty nepostavíš a nesplníš svoje sľuby a zostaneš za „sľubotechnu“. Urobil si základnú chybu, keď si vyhlásil, že nepôjdeš s tým a tým a chceš dodržať slovo, ktoré si aj tak mnoho ráz nedodržal. V politike sa to ani nedá. Spomeň si len na svojho exkolegu Bugára. Ten vydržal vo vrcholnej politike 30 rokov a až tieto voľby, keď má dôchodkový vek a všetko na háku, skončil, čo mu prišlo aj vhod.“

Pavel Jacz

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

ŠOKujúce dôkazy. Ako MATOVIČovci priznili právny štát SLOVENSKO?

140 prípadov nezákonných a úmyselných konaní. Publikácia Úradu vlády SR o týchto činoch má 141 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *