Home / šport / Futbal / Hazard má smolu na zranenia, pre dokaličenú pravú nohu bude Realu Madrid chýbať dlhšiu dobu

Hazard má smolu na zranenia, pre dokaličenú pravú nohu bude Realu Madrid chýbať dlhšiu dobu

24.2.2020 (Webnoviny.sk) – Belgický futbalista Eden Hazard sa dlhší čas neobjaví na súťažných trávnikoch. Stredopoliarovi Realu Madrid bola totiž diagnostikovaná prasklina v členku a následne aj zlomenina ihlice na pravej nohe. Informácie potvrdil klub na základe vydanej lekárskej správy.

Zranenia utrpel Hazard v nedeľňajšom ligovom zápase na pôde Levante, v ktorom jeho tím prehral 0:1.

Bronzový medailista z predošlého svetového šampionátu v Rusku bude svojim spoluhráčom chýbať aj počas mimoriadne náročného aktuálneho týždňa.

Už v stredu nastúpi „biely balet“ v Lige majstrov proti Manchestru City a o štyri dni neskôr ho čaká druhé tohtosezónne El Clásico. Navyše, kvôli spomenutej prehre s Levante prišiel madridský veľkoklub aj o prvé miesto v tabuľke najvyššej španielskej súťaži.

Hazard má v tejto sezóne veľkú smolu na zranenia. Dokopy odohral za Real Madrid iba pätnásť súťažných duelov a len raz sa zapísal do streleckej listiny. Bolo tomu ešte 5. októbra, keď pri víťazstve 4:2 skóroval do siete Granady.

Viac k témam: La Liga
Zdroj: Webnoviny.sk – Hazard má smolu na zranenia, pre dokaličenú pravú nohu bude Realu Madrid chýbať dlhšiu dobu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovanista Pauschek získal siedmy majstrovský titul, prekonal doterajší rekord Nigérijčana Rabiua

Nigérijčan Rabiu má štyri tituly so Slovanom a dva s Trenčínom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *