Home / SVET / Mladý muž dobodal troch ľudí na smrť a jedna mladá žena je v kritickom stave

Mladý muž dobodal troch ľudí na smrť a jedna mladá žena je v kritickom stave

22.2.2020 (Webnoviny.sk) – Traja ľudia zomreli a jedna žena utrpela zranenia po tom, čo ich v americkom štáte Texas dobodal istý muž. Polícia podozrivého po naháňačke zatkla.

Incident sa stal v piatok popoludní v jednom z domov v mestečku San Saba, ktoré leží 160 kilometrov severozápadne od Austinu. Seržant Bryan Washko z texaského úradu pre verejnú bezpečnosť uviedol, že okolo 16:30 miestneho času zavolala do kancelárie šerifa 18-ročná žena, ktorá povedala, že je jednou zo štyroch ľudí, ktorých pobodali.

Traja mŕtvi

Keď policajti prišli na miesto činu, našli tam 62-ročného muža, 44-ročnú ženu a 13-ročné dievča bez známok života. Mladú ženu, ktorá prežila, previezli do nemocnice a je v kritickom stave, vysvetlil Washko.

Podozrivý po útoku utiekol z miesta činu v aute jednej z obetí. Polícia ho naháňala zhruba 32 kilometrov do mesta Goldthwaite, kde nabúral do steny centra pre seniorov a následne ho zatkli. Nikto pri kolízii neutrpel zranenia.

Obvinený muž

Zamestnankyňa väzenia okresu Mills Disa Purcell uviedla, že v súvislosti s pobodaním zadržiavajú 22-ročného Anthonyho Waynea Piercea, ktorý je obvinený z útoku na verejného činiteľa a vyhýbania sa zatknutiu. Môže však čeliť ďalším obvineniam. Washko bezprostredne nepotvrdil, že Pierce je podozrivým útočníkom.

Podľa Washka zatiaľ nie je známy motív útoku ani vzťah medzi obeťami a útočníkom. Prípad je predmetom vyšetrovania.

Viac k témam: naháňačka s policajtmi, vražda
Zdroj: Webnoviny.sk – Mladý muž dobodal troch ľudí na smrť a jedna mladá žena je v kritickom stave © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Proces integrácie do Únie bol šprint, podľa „maratónca“ Dzurindu slovenský národ spyšnel

Mikuláš Dzurinda vymenoval aj päť míľnikov, ktoré podľa neho najvýraznejšie determinujú posledných 20 rokov Európskej únie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *