Home / SLOVENSKO / Zľava v PLANEO Elektro: Nakupujte o deň viac a o 40 % menej!

Zľava v PLANEO Elektro: Nakupujte o deň viac a o 40 % menej!

10.2.2020 (Webnoviny.sk) – V PLANEO Elektro pripravili špeciálnu ponuku na mesiac február! A keďže je prestupný rok, kúpiť so 40-percentnou zľavou môžete úplne všetko až do 29.2. Čo sa oplatí kúpiť?

Päťdesiat predajní PLANEO Elektro po celom Slovensku čaká na vás s akciou, počas ktorej pri nákupe na splátky s 5-ročnou VIP zárukou dostanete zľavu až 40 % z ceny produktu.

Exkluzívne iba v PLANEO Elektro si môžete objednať a vyskúšať vlajkovú loď Huawei – smartfón Mate 30 Pro s najlepším fotoaparátom. Kým v hotovosti zaň zaplatíte 999 eur, na splátky vás vyjde iba na 599,40 eur.

Za zmienku stoja aj vodotesné GPS hodinky Garmin – Fénix 6X s predinštalovanými topografickými mapami, mapami lyžiarskych stredísk v rámci EU a golfovými ihriskami. Snímajú rýchlosť, kroky a srdcovú frekvenciu na suchu aj na vode. V hotovosti 849 €, na splátky 509,40 €.

Skúsené aj začínajúce gazdinky uvítajú akčnú cenu 74,99 € za kuchynský robot SENCOR – STM 3730 SL. Má 4 nadstavce a špeciálnu hnetaciu metlu na jemné cesto, výkonný 800 W motor a funkciu Smart Power & Energy pre optimálne otáčky. Pre ešte lepší komfort pri práci svieti do 4-litrovej antikorovej nádoby LED osvetlenie.

Milovníci kávičky vedia, že najlepšia káva je z pákového kávovaru. K TOP výrobkom na našom trhu patrí austrálska značka SAGE. Ak ste doteraz po jej kávovaroch len pokukovali, teraz sa oplatí kúpiť si pákové espresso SAGE – BES875BSS. Jeden z najobľúbenejších kávovarov na Slovensku má 18 nastavení hrubosti mletia, pričom kávu melie priamo do páky. Plusom je aj nerezová kanvička na mlieko s integrovaným teplomerom a 3-ročná záruka. V hotovosti by vás vyšiel na 699 €, na splátky ho máte za 419,40 €.

Aj dosluhujúcu chladničku sa teraz oplatí vymeniť. Čo tak zvoliť namiesto bielej čiernu? Kombinovaná chladnička Philco – PCD 3602 NFDX objemu 266/94 l s vonkajším displejom má všetko, čo má správna chladnička mať: funkcie SuperCool, SuperFreeze, dva nezávislé okruhy Double NoFrost, zásuvku na zeleninu s reguláciou vlhkosti, nulovú zónu, antibakteriálne madlo a tesnenie, možnosť otočenia dverí a dokonca funguje až do okolitej teploty do – 15 °C! V hotovosti 519 €, na splátky iba 311,40 a dostupná je aj o čosi lacnejšia biela verzia.

Špeciálna akcia vo všetkých kamenných predajniach PLANEO Elektro trvá do 29. februára. Viac na www.planeo.sk

Inzercia

Viac k témam: PLANEO Elektro, PR, zľavy
Zdroj: Webnoviny.sk – Zľava v PLANEO Elektro: Nakupujte o deň viac a o 40 % menej! © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

ITAPA Health&Care: Už len na entuziazme mladých lekárov nemôže stáť naše zdravotníctvo

Zastaraný obsah výučby a slabá príprava medikov do praxe. Chátrajúce nemocnice s biednym vybavením.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *