Home / POLITIKA / Trump „pes a skú ** vy syn“ tak nazval prezident PA Trumpa

Trump „pes a skú ** vy syn“ tak nazval prezident PA Trumpa

Ďalej nariadil bezpečnostným silám PA, aby nezasahovali pri „zrážkach“, ani v zónach konfliktov.

Predseda Palestínskej samosprávy Mahmúd Abbás pri rozhovoroch s kolegami vyhlásil, že bol voči prezidentovi Donaldovi Trumpovi v súvislosti s iniciatívou ‚Dohody storočia‘, obzvlášť opatrný.

Novinár Shimrit Meir informoval, že Abbas povedal členom Ústredného výboru Fatahu, že Trump je ‚pes, skú ** vy syn a násilník, ktorý nás chce prinútiť, aby sme sa zúčastnili programu, o ktorý nemáme záujem.

‚Tá situácia však takto nezostane. Nebudem zradcom. Hociktorej z palestínskych organizácií, ktoré chcú byť s nami, požehnám, a tým, ktoré nechcú, bolo povedané, že tu pre nich nie je miesto. Trump na nás chce uvaliť niečo, čo my nechceme. ‚

‚Nebude sa mi vyhrážať. Na sklonku svojho života sa nestanem zradcom. Povedal som nie Dohode storočia – a nie budem hovoriť aj naďalej. Odmietol som s ním hovoriť a ponesiem následky, bez ohľadu na to, aké budú, ‚dodal Abbás.

Abbás povedal, že prikázal svojim bezpečnostným silám, aby nezasahovali do protestov proti ( Trumpovému ) plánu. ‚Vstupujeme do veľmi ťažkej doby. Dal som našim bezpečnostným silám príkaz, aby nezasahovali do žiadnych foriem protestov, ani v zónach konfliktov. ‚

Zdroj: Arutz Sheva – Israel National News

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Dvadsať rán bičom na Červenom námestí. Svincov navrhol trestať neposlušných Rusov

Andrej Svincov si myslí, že ak ľudia vystupujú proti krajine, musia byť „oficiálne“ potrestaní.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *